Lumilautailun taitotasot

1 ENSIKERTALAINEN

Sinulla ei ole aikaisempaa lumilautailukokemusta. Aloitamme tutustumalla välineisiin ja opetamme sinulle lautailun perusteet. Harjoittelemme luisumista, kääntymistä ja pysähtymistä aloittelijoiden rinteissä. Opit myös käyttämään hissiä.

Katso kaikki ensikertalaisille sopivat kurssit ja tunnit.

2 ALOITTELIJA

Osaat laskea lumilaudalla sujuvasti helpoissa rinteissä. Saat opetuksesta varmuutta lautailuun. Opit erilaisia käännöstyyppejä ja pääset harjoittelemaan niiden käyttöä keskivaikeissa rinteissä. Opit myös käyttämään erilaisia hissejä.

Katso kaikki aloittelijoille sopivat kurssit ja tunnit.

3 KESKITASO

Lasket lumilaudalla hallitusti keskivaikeissa rinteissä. Jyrkemmissä rinteissä tunnet itsesi vielä epävarmaksi, eikä lumilauta käänny haluamallasi tavalla. Opetuksen aikana laskusi muuttuu varmemmaksi kaikenlaisissa rinteissä ja saat niin hyvät perustaidot, että voit kokeilla halutessasi hyppyreitä ja reilejä.

Katso kaikki keskitason laskijoille sopivat kurssit ja tunnit.

4 KOKENUT

Osaat laskea hallitusti hyvää vauhtia kaikenlaisissa rinteissä. Ekspertti-tasolla treenaamme leikkaavia käännöksiä ja vauhdikasta rinnelaskua. Toiveiden mukaan voidaan myös opetella erilaisia rinnekikkoja ja laskemaan sekä half-pipessa että miniparkissa. Monipuolinen harjoittelu parantaa tasapainoa ja laudan hallintaa kaikissa tilanteissa.

Katso kaikki kokeneille laskijoille sopivat kurssit ja tunnit.