Laskettelun taitotasot

1 ENSIKERTALAINEN

Sinulla ei ole aikaisempaa laskettelukokemusta. Opetamme sinulle alppihiihdon perusteet ja tulet tutuksi välineiden kanssa. Ensin harjoitellaan tasamaalla. Tutustumme liukumiseen sekä kääntymiseen ja opettelemme pysähtymistä aloittelijoiden rinteissä. Opit myös hissien käytön.

Katso kaikki ensikertalaisille sopivat kurssit ja tunnit.

2 ALOITTELIJA

Osaat jo laskea loivia rinteitä auraamalla ja pysähtyä hallitusti sekä käyttää hissiä. Tunnilla kehitämme laskuasi varmemmaksi ja vauhdikkaammaksi. Tavoitteena on oppia laskemaan yhdensuuntaisin suksin ja tehdä laskettelusta entistä sujuvampaa ja hallitumpaa. Saat myös varmuutta hissien käyttöön.

Katso kaikki aloittelijoille sopivat kurssit ja tunnit.

3 KESKITASO

Lasket jo hallitusti yhdensuuntaisin suksin keskivaikeissa rinteissä. Jyrkemmissä rinteissä saatat tuntea itsesi epävarmaksi. Opetustunnin aikana laskusi muuttuu taitavammaksi ja varmemmaksi kaikenlaisissa rinteissä.

Katso kaikki keskitason laskijoille sopivat kurssit ja tunnit.

4 KOKENUT

Lasket jo hallitusti hyvää vauhtia kaikenlaisissa rinteissä. Treenaamme leikkaavia käännöksiä ja laskemme vauhdikkaasti ja harjoittelemme erilaisia käännöstekniikoita vaativammissakin rinneolosuhteissa. Toiveiden mukaan voimme myös opetella erilaisia rinnekikkoja ja hyppyjä halfpipessä, miniparkissa tai kumpareikossa.

Katso kaikki kokeneille laskijoille sopivat kurssit ja tunnit.