Telemarkin perusteet yksityisopetus

Telemarkin perusteiden yksityisopetuksessa otetaan ensiaskeleet lajin pariin treenaamalla tasapainoista  telemark-laskuasentoa ja telermark-käännöstekniikkaa loivissa rinteissä. Telemark on kuin tanssia lumella.

Lue lisää telemarkin taitotasoista.

Yksityisopetuksen videointi

Jos valitset 1h 40min pituisen yksityisopetuksen, voit pyytää, että laskusi videoidaan.

Varaa yksityisopetus

Voit varata yksityisopetuksen itsellesi, lapsellesi, perheellesi tai koko ystäväporukalle. Suosittelemme varauksen tekemistä hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Mikäli varauspyyntösi on tälle samalle päivälle tai huomiselle, suosittelemme tekemään varauksen puhelimitse. Opetusta varatessasi saat tarkemmat tiedot opetukseen valmistautumisesta ja tapaamispaikan sijainnista. Yksityisopetus maksetaan hiihtokoulun toimistolla.

Varaa netistä

Voit tehdä varauksen myös sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi soittamalla 0400101635 tai paikan päällä.

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.

Yksityisopetuksen hinnasto

30 min ensimmäinen oppitunti suksilla 3-4 v / lumilaudalla 5-6v

35€, tunnin jatkaminen 20min:lla 22€. 

50 min

1 henkilö 57€, lisähenkilö +12€.

1h 40 min

1 henkilö 114€, lisähenkilöt +24€/hlö

7-10 henkilöä 258€ / ryhmä

2h 40 min

1 henkilö 171€, lisähenkilöt +36€/hlö

7-10 henkilöä 387€ / ryhmä

Välineet ja vaatetus

Pukeudu lämpimästi sään mukaisiin talvivaatteisiin. Tarvittaessa pidämme lämmittelytaukoja viereisessä ravintolassa. Vuokraamosta voi vuokrata myös lasketteluvaatteita. Lue lisää vaatevuokrauksesta ja tarjouksesta ensikertalaisille.

Välineet voi vuokrata etukäteen netistä ja noutaa ne valmiiksi paketoituna VuosselinPortin tai PisteVuokraamon nettikaupan noutotiskiltä edeltävänä päivänä klo 18, kun olet saanut tekstiviestin vuokraamosta. VuosselinPortin vuokraamo sijaitsee hiihtokoulun ryhmäkurssien tapaamispaikan lähellä. Yksityisopetus alkaa joko VuosselinPortin tai PisteVuokraamon läheltä.

Nettivuokraamoon

Jos et vuokraa välineitä etukäteen netistä, saavu vuokraamoon vähintään 30min ennen tunnin alkua. Sesonkina suosittelemme saapumaan vuokraamoon 45min ennen opetuksen alkua. Asiointia vuokraamossa voi myös nopeuttaa täyttämällä eVuokrauslomakkeen.

Vuokraamohinnaston löydät täältä

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Talvella Rukan Hiihtokoulu tarjoaa korkealaatuista opetusta kaiken ikäisille ja -tasoisille laskettelijoille. Oletpa vasta tutustumassa uuden lajin saloihin tai jo etevä tekijä, vievät innokkaat ja ammattitaitoiset opettajamme sinut uusien taitojen pariin turvallisesti ja ennen kaikkea niin, että sinulla on myös hauskaa tunnillamme.

Katso kaikki kurssit ja tunnit

Yhteydenottolomake

Opetuskieli