Telemark intro

Telemark on vapautta ja melkein kuin tanssia lumella. Intro-tunnilla vapautetaan kantapää, haetaan tasapainoista laskuasentoa ja treenataan telemark-käännöstä. Et tarvitse aiempaa kokemusta telemark-laskemisesta. Telemarkin perusteita voit harjoitella myös yksityisopetuksessa.

Varaa paikkasi kurssille

Kurssi kannattaa varata hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15:00 mennessä. Tämän kurssin voit varata ja maksaa kätevästi netissä!

Varaa kurssi netistä

Varauksen voi tehdä myös sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi tai soittamalla 0400 101 635. Tällöin kurssi maksetaan hiihtokoulun tiskille.

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.

 

Välineet ja vaatetus

Pukeudu lämpimästi sään mukaisiin talvivaatteisiin. Tarvittaessa pidämme lämmittelytaukoja viereisessä ravintolassa. Vuokraamosta voi vuokrata myös lasketteluvaatteita. Lue lisää vaatevuokrauksesta ja tarjouksesta ensikertalaisille.

Välineet voi vuokrata etukäteen netistä ja noutaa ne valmiiksi paketoituna VuosselinPortin tai PisteVuokraamon nettikaupan noutotiskiltä edeltävänä päivänä klo 18, kun olet saanut tekstiviestin vuokraamosta. VuosselinPortin vuokraamo sijaitsee hiihtokoulun ryhmäkurssien tapaamispaikan lähellä. Yksityisopetus alkaa joko VuosselinPortin tai PisteVuokraamon läheltä.

Nettivuokraamoon

Jos et vuokraa välineitä etukäteen netistä, saavu vuokraamoon vähintään 30min ennen tunnin alkua. Sesonkina suosittelemme saapumaan vuokraamoon 45min ennen opetuksen alkua. Asiointia vuokraamossa voi myös nopeuttaa täyttämällä eVuokrauslomakkeen.

Vuokraamohinnaston löydät täältä

Hissilippu

Opetus alkaa maksuttomilla alkeisrinteillä, joten hissilippua ei tarvita.

Tapaamispaikka

Opetus alkaa hiihtokoulun tapaamispaikalta Itärukalla. Tapaamispaikka on SkiBistro-ravintolan terassin vieressä. Paikalle pääsee helposti laskemalla tai maksuttomalla SkiBussilla (linja 1). Parkkitilaa löytyy runsaasti aivan VuosselinPortin vuokraamon vierestä, joten lähelle pääsee myös omalla autolla. Alla olevasta kartasta näet SkiBussin pysäkin sijainnin. Katso SkiBussin aikataulut ja pysäkit täältä.

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Talvella Rukan Hiihtokoulu tarjoaa korkealaatuista opetusta kaiken ikäisille ja -tasoisille laskettelijoille. Oletpa vasta tutustumassa uuden lajin saloihin tai jo etevä tekijä, vievät innokkaat ja ammattitaitoiset opettajamme sinut uusien taitojen pariin turvallisesti ja ennen kaikkea niin, että sinulla on myös hauskaa tunnillamme.

Katso kaikki kurssit ja tunnit

Tälle kurssille ei tällä hetkellä ole alkamisaikoja