Luisteluhiihdon perustaidot

1 VIHREÄ TASO 1
Tämä tunti on sinulle olitpa sitten nyt ensikertaa tai joskus luisteluhiihtoa kokeillut ominkin päin. Tunnilla omaksutaan tasapainoinen ja sujuva luisteluhiihdon perustekniikka ja hyvä liuku suksen päällä.  Maasto eli latu on helppo tasamaanalue tällä oppitunnilla, jotta kiva ja mukava tekeminen säilyy läpi harjoittelun.

2 SININEN TASO 2
Olet hiihtänyt luistelutekniikalla jonkin verran, mutta perusasioissa on vielä parannettavaa. Tunnilla pureudutaan luisteluhiihdon rytmiin, kehitetään yksi- ja kaksipotkuista luistelutekniikkaa, erilaisia nousutekniikoita ja sauvatyönnön oikeaa suuntaa. Opetellaan sujuvaa tekniikkoiden käyttöä eri tilanteissa ja yhdistetään niitä. Oikean rytmin löytyminen takaa sujuvan luisteluhiihtotekniikan.

3 PUNAINEN TASO 3
Hallitset luisteluhiihdon perusteet ja olet käynyt hiihtolenkeillä. Tunnilla hiotaan aktiivista kokonaissuoritusta sekä rytmikästä hiihtotyyliä ja vaihteleviin maastoihin sopivia luistelutekniikoita. Tavoitteena on vaihtelevissa maastoissa ja pitkilläkin lenkeillä sujuva ja rento luisteluhiihto.

Oppitunnilla opit myös välineiden huoltoa ja voitelua.
Suosittelemme luisteluhiihto-oppitunnin pituudeksi 1h 45min.

Yksityisopetuksen videointi

Jos valitset 1h 45min pituisen yksityisopetuksen, voit pyytää, että laskusi myös videoidaan. Kerro tästä toiveestasi oppitunnin varauksen yhteydessä.Videolta saat hyvän kuvan omista vahvuuksistasi ja kehityskohdista.
Videoanalysointi ja sen mukaisesti tehdyt treenit soveltuvat erinomaisesti niin laskettelun, lumilautailun, telemarkin kuin maastohiihdon jatkotason taitojen kehittämiseen. 

Varaa yksityisopetus

Voit varata yksityisopetuksen itsellesi, lapsellesi, perheellesi tai koko ystäväporukalle. Suosittelemme varauksen tekemistä hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Mikäli varauspyyntösi on tälle samalle päivälle tai huomiselle, suosittelemme tekemään varauksen puhelimitse. Opetusta varatessasi saat tarkemmat tiedot opetukseen valmistautumisesta ja tapaamispaikan sijainnista. Yksityisopetus maksetaan hiihtokoulun toimistolla.

Yhteydenotto- ja varauslomake

Voit tehdä varauksen myös sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi soittamalla 0400101636 tai paikan päällä.

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.

Yksityisopetuksen hinnasto 2020-2021

30 min ensimmäinen kokeilu oppitunti suksilla 3-4 v / lumilaudalla 5-6v
36€, kokeilutunnin jatkaminen 20min:lla 22€. 

50 min
1 henkilö 58€, lisähenkilö: +13€.

1h 45 min
1 henkilö 116€, lisähenkilöt: +26€ / henkilö

2h 45 min
1 henkilö 174€, lisähenkilöt: +39€ / henkilö

Välineet

Jos sinulla ei ole omia välineitä, voit vuokrata ne etukäteen netistä ja noutaa ne valmiiksi paketoitunaVuosselinPortin tai PisteVuokraamon nettikaupan noutotiskiltä. Voit noutaa välineet jo edeltävänä päivänä klo 18, kun olet saanut vuokraamosta tekstiviestin. VuosselinPortin vuokraamo sijaitsee lähellä hiihtokoulun ryhmäkurssien tapaamispaikkaa. Yksityisopetus alkaa joko Rosa & Rudolf Family Parkin, VuosselinPortin tai PisteVuokraamon läheltä.

Nettivuokraamoon

Saavuthan vuokraamoon vähintään 30min ennen tunnin alkua. Sesonkina suosittelemme saapumaan vuokraamoon vähintään 45min ennen opetuksen alkua. Jos et halua vuokrata välineitä verkossa, asiointia voit myös nopeuttaa täyttämällä eVuokrauslomakkeen.

Vuokraamohinnaston löydät täältä.

Vuokraamosta voit vuokrata myös lasketteluvaatteet.

Yhteydenottolomake

Opetuskieli
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.