Lumilautailun perusteet

Lumilautailun oppiminen sujuu parhaiten hiihtokoulussa. Perusteiden yksityisopetus aloitetaan tasamaalta ja harjoittelussa edetään taitojen kehittymisen mukaisesti laudalla luisumiseen, käännösten harjoitteluun ja vauhdinhallintaan. Lumilautailuun voit tutustua myös viikottaisella introkurssilla.

Varaa yksityisopetus

Voit varata yksityisopetuksen itsellesi, lapsellesi, perheellesi tai koko ystäväporukalle. Suosittelemme varauksen tekemistä hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Mikäli varauspyyntösi on tälle samalle päivälle tai huomiselle, suosittelemme tekemään varauksen puhelimitse. Opetusta varatessasi saat tarkemmat tiedot opetukseen valmistautumisesta ja tapaamispaikan sijainnista. Yksityisopetus maksetaan hiihtokoulun toimistolla.

Varaa netistä

Voit tehdä varauksen myös sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi soittamalla 0400101635 tai paikan päällä.

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.

Yksityisopetuksen hinnasto

30 min ensimmäinen oppitunti suksilla 3-4 v / lumilaudalla 5-6v

35€, tunnin jatkaminen 20min:lla 22€. 

50 min

1 henkilö 57€, lisähenkilö +12€.

1h 40 min

1 henkilö 114€, lisähenkilöt +24€/hlö

7-10 henkilöä 258€ / ryhmä

2h 40 min

1 henkilö 171€, lisähenkilöt +36€/hlö

7-10 henkilöä 387€ / ryhmä

Välineet ja vaatetus

Pukeudu lämpimästi sään mukaisiin talvivaatteisiin. Tarvittaessa pidämme lämmittelytaukoja viereisessä ravintolassa. Vuokraamosta voi vuokrata myös lasketteluvaatteita. Lue lisää vaatevuokrauksesta ja tarjouksesta ensikertalaisille.

Välineet voi vuokrata etukäteen netistä ja noutaa ne valmiiksi paketoituna VuosselinPortin tai PisteVuokraamon nettikaupan noutotiskiltä edeltävänä päivänä klo 18, kun olet saanut tekstiviestin vuokraamosta. VuosselinPortin vuokraamo sijaitsee hiihtokoulun ryhmäkurssien tapaamispaikan lähellä. Yksityisopetus alkaa joko VuosselinPortin tai PisteVuokraamon läheltä.

Nettivuokraamoon

Jos et vuokraa välineitä etukäteen netistä, saavu vuokraamoon vähintään 30min ennen tunnin alkua. Sesonkina suosittelemme saapumaan vuokraamoon 45min ennen opetuksen alkua. Asiointia vuokraamossa voi myös nopeuttaa täyttämällä eVuokrauslomakkeen.

Vuokraamohinnaston löydät täältä

Hissilippu, ensimmäinen oppitunti hiihtokoulussa

Rukalla on kaksi alkeisopetukseen sopivaa rinnealuetta: Rukan kylässä, Piste vuokraamon vierssä on pienempi alue ja maksuton taikamatto. Itä-Rukalla, skibussin päätepysäkin ja SkiBistro-rinneravintolan vieressä, on isompi ja tälle kaudelle täysin uudistettu Rosa ja Rudolf FamilyPark. 

Ensimmäisen alkeisoppitunnin hintaan sisältyy Rosa ja Rudolf Familypark lippu sille päivälle. 

Taitojen karttuessa hissilipun voi ostaa etukäteen verkkokaupasta. Viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä verkkokaupasta ostettuihin lippuihin myönnämme 5% alennuksen.
 

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Talvella Rukan Hiihtokoulu tarjoaa korkealaatuista opetusta kaiken ikäisille ja -tasoisille laskettelijoille. Oletpa vasta tutustumassa uuden lajin saloihin tai jo etevä tekijä, vievät innokkaat ja ammattitaitoiset opettajamme sinut uusien taitojen pariin turvallisesti ja ennen kaikkea niin, että sinulla on myös hauskaa tunnillamme.

Katso kaikki kurssit ja tunnit

Yhteydenottolomake

Opetuskieli