Hyppää pääsisältöön

Vauhtiwerneri lumilautailu

VauhtiWernerin lumilautakurssi on 8-15-vuotiaille koululaisille, jotka ovat jo ottaneet ensiaskeleet lumilautailun saloihin ja käännökset alkavat jo sujua kumpaankin suuntaan helpoissa rinteissä. Sopii taitotason 2 lautailijoille. Lue lisää lumilautailun taitotasoista.

Kurssilla harjoitellaan erilaisia käännöstyyppejä monipuolisilla harjoituksilla ja vahvistetaan peruslaskutaitoa myös keskivaikeissa rinteissä. Kurssilla harjoitellaan myös pieniä temppuja lumikontaktissa ja opetellaan käyttämään erilaisia hissejä.

Aikataulu

Joululomalla ke-to: 27.-28.12., pe-la: 29.-30.12. sekä ma-ti: 1.-2.1. ja pe-la: 5.-6.1. Hiihtolomaviikkojen ma-ti: 19.-20.2., 26.-27.2., ja 5.-6.3. ja ke-to: 21.-22.2., 28..2-1.3. sekä pääsiäisviikon la-su: 31.3.-1.4.. 
Opetusta kahtena peräkkäisenä päivänä klo 10.10-14:40. Lounastauko klo 11.50-13:00.

Varaa paikkasi kurssille

Varaa kurssi hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Hiihtolomaviikkojen maanantain Wernerikurssien ilmoittautuminen päättyy netissä jo edeltävänä perjantaina klo 15. Joulu-, hiihtolomaviikoilla ja pääsiäisen aikaan Werneri-kursseille voi myös varata ennakkoon lasten lounaan ja hoitopalvelun kurssilaisille lounastauon klo 11.50–13.00 ajaksi hintaan 15,50 €/hlö/päivä.

Varaa kurssi netistä

Vapaita paikkoja voi kysellä paikan päällä, sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi tai soittamalla 0400101635.

Välineet ja vaatetus

Pukeudu lämpimästi sään mukaisiin talvivaatteisiin. Tarvittaessa pidämme lämmittelytaukoja viereisessä ravintolassa. Vuokraamosta voi vuokrata myös lasketteluvaatteita. Lue lisää vaatevuokrauksesta ja tarjouksesta ensikertalaisille.

Välineet voi vuokrata etukäteen netistä ja noutaa ne valmiiksi paketoituna VuosselinPortin tai PisteVuokraamon nettikaupan noutotiskiltä edeltävänä päivänä klo 18, kun olet saanut tekstiviestin vuokraamosta. VuosselinPortin vuokraamo sijaitsee hiihtokoulun ryhmäkurssien tapaamispaikan lähellä. Yksityisopetus alkaa joko VuosselinPortin tai PisteVuokraamon läheltä.

Nettivuokraamoon

Jos et vuokraa välineitä etukäteen netistä, saavu vuokraamoon vähintään 30min ennen tunnin alkua. Sesonkina suosittelemme saapumaan vuokraamoon 45min ennen opetuksen alkua. Asiointia vuokraamossa voi myös nopeuttaa täyttämällä eVuokrauslomakkeen.

Vuokraamohinnaston löydät täältä

Hissilippu

Osta hissilippu etukäteen kätevästi verkkokaupasta. Viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä verkkokaupasta ostettuihin lippuihin myönnämme jopa 5% alennuksen.

Hissilippujen nettikauppaan

Tapaamispaikka

Opetus alkaa hiihtokoulun tapaamispaikalta Itärukalla. Tapaamispaikka on SkiBistro-ravintolan terassin vieressä. Paikalle pääsee helposti laskemalla tai maksuttomalla SkiBussilla (linja 1). Parkkitilaa löytyy runsaasti aivan VuosselinPortin vuokraamon vierestä, joten lähelle pääsee myös omalla autolla. Alla olevasta kartasta näet SkiBussin pysäkin sijainnin. Katso SkiBussin aikataulut ja pysäkit täältä.

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Talvella Rukan Hiihtokoulu tarjoaa korkealaatuista opetusta kaiken ikäisille ja -tasoisille laskettelijoille. Oletpa vasta tutustumassa uuden lajin saloihin tai jo etevä tekijä, vievät innokkaat ja ammattitaitoiset opettajamme sinut uusien taitojen pariin turvallisesti ja ennen kaikkea niin, että sinulla on myös hauskaa tunnillamme.

Katso kaikki kurssit ja tunnit

Tälle kurssille ei tällä hetkellä ole alkamisaikoja