Pääsiäiskurssi lumilaudalla

 

Pääsiäiskurssi on paljon muutakin kuin pelkkää alamäkeä! Ohjelmassa on kurssin oma Afterski, teemaklinikoita sekä leikkimielisiä kisoja. Torstaina voit ottaa varaslähdön kurssille ja lähteä kanssamme Pyhälle. Kurssin kävijöistä suurin osa tulee vuosi toisensa jälkeen nauttimaan pääsiäisen tunnelmasta ja laskemisesta hyvässä seurassa, parhaiden opettajien kanssa.

Kurssihinnat: Aikuiset 163€ Nuoret 13-17v. 144€ Lapset 138€
Ilmoittautuminen: 31.3.2017 mennessä osoitteeseen www.lyyti.in/paasiaiskurssi2017
Lisätietoja: puh: 0400 101 635 tai hiihtokoulu@ruka.fi

Huom. 8-11v lasten lounas ja -hoito klo 12-13: 45€ / isompi lounasannos 57€
Nuorille lasten ryhmien mukana isompi lounasannos 57€.

Lumilautaryhmässä saattaa taitotason mukaan olla hyvinkin eri-ikäisiä osallistujia, mutta kaikilla on varmasti kivaa yhdessä. Mikäli jonkin taitotason ryhmään ei ole ilmoittautunut minimimäärää osallistujia, saatamme lyhentää kurssin kestoa osallistujamäärä huomioiden esim. 3 x aamupäiviksi.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - KURSSIOHJELMA - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Rinneaikataulu: klo 10.00-12.00 ja 13.00-15.00. Tapaamispaikka: VuosselinPortin vuokraamon edusta.

 

PERJANTAI 14.4. Piiiiitkä laskupäivä
Tapaaminen VuosselinPortin vuokraamon kulmalla klo 9.45. Kurssin avaus ja ryhmien jako taitotasoittain. Päivään mahtuu paljon laskemista ja suksitaituruuden kehittämistä mukavassa seurassa – niin kuin joka päivä tällä kurssilla!

 

LAUANTAI 15.4. Kokeile jotain uutta
Valitse aamupäiväksi oma laskuteema: Ratalasku / Jyrkän lasku / Videoklinikka / Minipark / Halfpipe. Lumilautaryhmät päättävät oman open kanssa sopivan teeman. Iltapäivällä jatketaan rinnetreenejä oman ryhmän kanssa.
Klo 15.00 AfterSki RukaTontussa. Kurssilaisille on tarjolla afterski-juomaa ja lämmintä keittoa. Terassilla soittaa DJ.
 

SUNNUNTAI 16.4. Vauhdin hurmaa 
Päivän ohjelmassa on tarjolla ryhmän toiveiden mukaista treeniä Rukan monipuolisilla rinteillä.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - -  KAIKILLE AVOIMET TAPAHTUMAT - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

TORSTAINA 13.4. Varaslähtö Pääsiäiskurssille - Legendaarinen bussiretki Pyhätunturille
Bussi starttaa Vuosselista klo 7.15 ja Kumpareen edustan SkiBus-pysäkiltä klo 7.30. Paluumatkalla ajetaan perinteisesti Kemijärven ”Hattukaupan" kautta ja paras hattu palkitaan BussiAfterissa. Paluukyyti saapuu Rukalle noin klo 19.00.
Hinta: 25€ hlö. (Min. 18 osallistujaa, jotta retki voidaan toteuttaa.)
Retkelle ovat tervetulleita muutkin kuin Pääsiäiskurssin osallistujat.

 

SUNNUNTAI 16.4. Kurssin päättäjäisletkalasku
Tapaaminen Rukan huipulla klo 15.00. Rukan Hiihtokoulun letkalasku vol 2. on mahdollisesti maailman pisin letkalasku Vuosseliin. Kaikki kurssilaiset ja muutkin Rukalla lomailevat tervetuloa mukaan letkaan. Kurssidiplomien, perinteikkäiden kiertopalkintojen ja lasten lauantaikisan palkintojenjako tapahtuu letkalaskun jälkeen VuosselinPortin vieressä.

 

MAANANTAI 17.4. Suurta urheilujuhlan tuntua
Klo 9.30 Rukan Hiihdonopettajien kisa.
Klo 10.45 Koiran ja Naisten maljan voittajien all-star kisa. Tämä kisa on avoin kaikille Pääsiäiskurssiin osallistuneille sekä Rukalla lomaileville. Avoimeen kisaan osallistumismaksu on 10€/hlö. Ilmoittautuminen 16.4. klo 16.00 mennessä hiihtokoulun toimistolle.

Tule mukaan laskemaan tai yleisöksi kannustamaan kisaajia!
Palkintojen jako n. 30min kisan päättymisen jälkeen Pisteen terassin edessä, arviolta noin 13.30, riippuen osallistujamäärästä. 

Hissilippu

Osta hissilippu etukäteen kätevästi verkkokaupasta. Viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä verkkokaupasta ostettuihin lippuihin myönnämme jopa 5% alennuksen.

Hissilippujen nettikauppaan

Välineet

Jos sinulla ei ole omia välineitä, voit vuokrata ne etukäteen netistä ja noutaa ne valmiiksi paketoitunaVuosselinPortin tai PisteVuokraamon nettikaupan noutotiskiltä. Voit noutaa välineet jo edeltävänä päivänä klo 18, kun olet saanut vuokraamosta tekstiviestin. VuosselinPortin vuokraamo sijaitsee lähellä hiihtokoulun ryhmäkurssien tapaamispaikkaa. Yksityisopetus alkaa joko VuosselinPortin tai PisteVuokraamon läheltä.

Nettivuokraamoon

Saavu vuokraamoon vähintään 30min. ennen tunnin alkua. Sesonkina suosittelemme saapumaan vuokraamoon 45min. ennen opetuksen alkua. Jos et halua vuokrata välineitä verkossa, asiointia voit myös nopeuttaa täyttämällä eVuokrauslomakkeen.

Vuokraamohinnaston löydät täältä.

Vuokraamosta voit vuokrata myös lasketteluvaatteet.

Tälle kurssille ei tällä hetkellä ole alkamisaikoja