Leirikouluryhmät laskettelijoille ja lautailijoille

Oiva aloitus ikimuistoiselle leirikoulupäivälle tunturissa on lähteä hakemaan uusia vinkkejä laskutaitoon tai opetella täysin uutta lajia mukavien ja ammattitaitoisten opettajiemme kanssa. Opettajamme kanssa tulevat rinneturvallisuussäännöt ja hissien käyttö tutuksi, samoin kuin Rukan laaja rinnealue – ryhmän taitotaso huomioiden. 

Jokaiselle ryhmälle räätälöidään opetusajankohta sopimaan leirikouluohjelmaan ja sopivat laji- ja taitotasoryhmät kootaan etukäteen. Meiltä voi varata vaikka freestyle taitojen opetusta laskettelun/lumilautailun perustaidot hallitseville oppilaille.

Varaa hiihtokoulu leirikouluryhmälle

Suosittelemme hiihtokouluvarauksen tekemistä leirikouluryhmälle hyvissä ajoin. Opetusta varatessasi saat tarkemmat tiedot opetukseen valmistautumisesta ja tapaamispaikan sijainnista.

Leirikouluryhmän koko on 7-10 oppilasta/laji ja taitotaso. Tutustu siis taitotasoihimme etukäteen. Mikäli ryhmän koko on 3-6 oppilasta, sen hinta on 161€. Leirikoulu maksetaan hiihtokoulun toimistolla tai sen voidaan lisätä samaan laskutukseen, kuin koululaisryhmän välinevuokrat ja hissiliput. Voit tehdä laskutussopimuksen RukaBookingin kanssa puh. 08 8600 300 tai myynti@ruka.fi.

Hissilippu- ja välinevuokrahinnasto ryhmille.

Voit tehdä varauksen hiihtokoulusta sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi tai soittamalla 0400101636.

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää leirikoulusta, ohjelmista, majoituksesta ja varauksesta.

Laskettelun taitotasot

1 ENSIKERTALAINEN

Sinulla ei ole aikaisempaa laskettelukokemusta. Opetamme sinulle alppihiihdon perusteet ja tulet tutuksi välineiden kanssa. Ensin harjoitellaan tasamaalla. Tutustumme liukumiseen sekä kääntymiseen ja opettelemme pysähtymistä aloittelijoiden rinteissä. Opit myös hissien käytön.

Katso kaikki ensikertalaisille sopivat kurssit ja tunnit.

2 ALOITTELIJA

Osaat jo laskea loivia rinteitä auraamalla ja pysähtyä hallitusti sekä käyttää hissiä. Tunnilla kehitämme laskuasi varmemmaksi ja vauhdikkaammaksi. Tavoitteena on oppia laskemaan yhdensuuntaisin suksin ja tehdä laskettelusta entistä sujuvampaa ja hallitumpaa. Saat myös varmuutta hissien käyttöön.

Katso kaikki aloittelijoille sopivat kurssit ja tunnit.

3 KESKITASO

Lasket jo hallitusti yhdensuuntaisin suksin keskivaikeissa rinteissä. Jyrkemmissä rinteissä saatat tuntea itsesi epävarmaksi. Opetustunnin aikana laskusi muuttuu taitavammaksi ja varmemmaksi kaikenlaisissa rinteissä.

Katso kaikki keskitason laskijoille sopivat kurssit ja tunnit.

4 KOKENUT

Lasket jo hallitusti hyvää vauhtia kaikenlaisissa rinteissä. Treenaamme leikkaavia käännöksiä ja laskemme vauhdikkaasti ja harjoittelemme erilaisia käännöstekniikoita vaativammissakin rinneolosuhteissa. Toiveiden mukaan voimme myös opetella erilaisia rinnekikkoja ja hyppyjä halfpipessä, miniparkissa tai kumpareikossa.

Katso kaikki kokeneille laskijoille sopivat kurssit ja tunnit.

Lumilautailun taitotasot

1 ENSIKERTALAINEN

Sinulla ei ole aikaisempaa lumilautailukokemusta. Aloitamme tutustumalla välineisiin ja opetamme sinulle lautailun perusteet. Harjoittelemme luisumista, kääntymistä ja pysähtymistä aloittelijoiden rinteissä. Opit myös käyttämään hissiä.

Katso kaikki ensikertalaisille sopivat kurssit ja tunnit.

2 ALOITTELIJA

Osaat laskea lumilaudalla sujuvasti helpoissa rinteissä. Saat opetuksesta varmuutta lautailuun. Opit erilaisia käännöstyyppejä ja pääset harjoittelemaan niiden käyttöä keskivaikeissa rinteissä. Opit myös käyttämään erilaisia hissejä.

Katso kaikki aloittelijoille sopivat kurssit ja tunnit.

3 KESKITASO

Lasket lumilaudalla hallitusti keskivaikeissa rinteissä. Jyrkemmissä rinteissä tunnet itsesi vielä epävarmaksi, eikä lumilauta käänny haluamallasi tavalla. Opetuksen aikana laskusi muuttuu varmemmaksi kaikenlaisissa rinteissä ja saat niin hyvät perustaidot, että voit kokeilla halutessasi hyppyreitä ja reilejä.

Katso kaikki keskitason laskijoille sopivat kurssit ja tunnit.

4 KOKENUT

Osaat laskea hallitusti hyvää vauhtia kaikenlaisissa rinteissä. Ekspertti-tasolla treenaamme leikkaavia käännöksiä ja vauhdikasta rinnelaskua. Toiveiden mukaan voidaan myös opetella erilaisia rinnekikkoja ja laskemaan sekä half-pipessa että miniparkissa. Monipuolinen harjoittelu parantaa tasapainoa ja laudan hallintaa kaikissa tilanteissa.

Katso kaikki kokeneille laskijoille sopivat kurssit ja tunnit.

Hiihtokoulun tapaamispaikat

1.    RUKA VALLEY / Rosa & Rudolf Family Park (Itä-Rukalla): hiihtokoulun tapaamispaikan kyltti on Ski Bistro –ravintolan terassin edessä, Rosa & Rudolf Family Parkin sisäänpääsy portin ja Gondolin ala-aseman läheisyydessä.
2.    VUOSSELINPORTTI (Itä-Rukalla) tapaamispaikan kyltti on VuosselinPortti –vuokraamon tuolihissin puoleisella seinustalla. 
3.    RUKA VILLAGE: tapaamispaikan kyltti on Pistevuokraamon ulko-oven vieressä, Gondoli-hissin ala-aseman luona. Jos olet aloittelija, voit aloittaa oppitunnin myös Ruka Villagesta josta siirryt opettajan kanssa Gondolilla Family Parkkiin helppoihin rinteisiin.

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Yhteydenottolomake

Opetuskieli
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.