Leirikouluryhmät laskettelijoille ja lautailijoille

Oiva aloitus ikimuistoiselle leirikoulupäivälle tunturissa on lähteä hakemaan uusia vinkkejä laskutaitoon tai opetella täysin uutta lajia mukavien ja ammattitaitoisten opettajiemme kanssa. Opettajamme kanssa tulevat rinneturvallisuussäännöt ja hissien käyttö tutuksi, samoin kuin Rukan laaja rinnealue – ryhmän taitotaso huomioiden. 


Jokaiselle ryhmälle räätälöidään opetusajankohta sopimaan leirikouluohjelmaan ja sopivat laji- ja taitotasoryhmät kootaan etukäteen. Meiltä voi varata vaikka miniparkkiin opetusta laskettelun/lumilautailun perustaidot hallitseville oppilaille.

Lue lisää laskettelun taitotasoista.
Lue lisää lumilautailun taitotasoista.

Varaa leirikoulu

Suosittelemme leirikouluvarauksen tekemistä hyvissä ajoin. Opetusta varatessasi saat tarkemmat tiedot opetukseen valmistautumisesta ja tapaamispaikan sijainnista.

Leirikouluryhmän koko on 7-10 oppilasta/laji ja taitotaso. Tutustu siis taitotasoihimme etukäteen. Mikäli ryhmän koko on 3-6 oppilasta, sen hinta on 161€. Leirikoulu maksetaan hiihtokoulun toimistolla tai sen voidaan lisätä samaan laskutukseen, kuin koululaisryhmän välinevuokrat ja hissiliput. Voit tehdä laskutussopimuksen RukaBookingin kanssa puh. 08 8600 300 tai myynti@ruka.fi.

Hissilippu- ja välinevuokrahinnasto ryhmille.

Voit tehdä varauksen hiihtokoulusta sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi tai soittamalla 0400101635.

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää leirikoulusta, ohjelmista, majoituksesta ja varauksesta.

Tapaamispaikka

Suosittelemme leirikoulun opetuksen aloituspaikaksi ItäRukan SkiBistron terassin viereistä tapaamispaikkaa. Tapaamispaikka sijaitsee lähellä VuosselinPortin vuokraamoa. VuosselinPortin vuokraamon vieressä on parkkitilaa busseille. Paikalle pääsee helposti laskemalla tai maksuttomalla SkiBussilla (linja 1).

 

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Talvella Rukan Hiihtokoulu tarjoaa korkealaatuista opetusta kaiken ikäisille ja -tasoisille laskettelijoille. Oletpa vasta tutustumassa uuden lajin saloihin tai jo etevä tekijä, vievät innokkaat ja ammattitaitoiset opettajamme sinut uusien taitojen pariin turvallisesti ja ennen kaikkea niin, että sinulla on myös hauskaa tunnillamme.

Katso kaikki kurssit ja tunnit

Yhteydenottolomake

Opetuskieli