5-6-vuotiaiden lasten lumilautailun yksityisopetus

Opetuksessa tutustutaan välineisiin ja tehdään hauskoja harjoituksia.  Suosittelemme kaikille alle 8-vuotiaille lapsille lautailun aloittamista hiihtokoulun yksityisopetuksessa.
Alle 7-vuotiaille suosittelemme 30min. mittaista opetusta, sitä vanhemmat voivat jaksaa ja jo 50min. mittaisen yksityisopetuksen. Yksityisopetus räätälöidään aina tarpeiden mukaan.

8-15 vuotiaat voivat opetella lumilautailun perusteita myös LumiWerneri-kurssilla.

Varaa yksityisopetus

Voit varata yksityisopetuksen itsellesi, lapsellesi, perheellesi tai koko ystäväporukalle. Suosittelemme varauksen tekemistä hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Mikäli varauspyyntösi on tälle samalle päivälle tai huomiselle, suosittelemme tekemään varauksen puhelimitse. Opetusta varatessasi saat tarkemmat tiedot opetukseen valmistautumisesta ja tapaamispaikan sijainnista. Yksityisopetus maksetaan hiihtokoulun toimistolla.

Varaa netistä

Voit tehdä varauksen myös sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi soittamalla 0400101635 tai paikan päällä.

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.

Vuokraa välineet lapselle

Varmista, että lapsi on pukeutunut riittävän lämpimiin, sään mukaisiin talvivaatteisiin. Tarvittaessa pidämme lämmittelytaukoja viereisessä ravintolassa.

Välineet voi vuokrata etukäteen netistä ja noutaa ne valmiiksi paketoituna VuosselinPortin tai PisteVuokraamon nettikaupan noutotiskiltä. Välineet voi noutaa jo kurssia edeltävänä iltana klo 18, kun olet saanut tekstiviestin. VuosselinPortin vuokraamo sijaitsee ryhmäkurssien tapaamispaikan lähellä. Yksityisopetus alkaa joko VuosselinPortin tai PisteVuokraamon läheltä. Lasten (alle 12v.) välinesettiin kuuluu kypärä. Vuokraamohinnaston löydät täältä.

Nettivuokraamoon

Jos et vuokraa välineitä etukäteen netistä, saavu vuokraamoon vähintään 30min. ennen opetuksen alkamista. Koulujen loma-aikoina suosittelemme saapumaan 45min. ennen opetuksen alkua. Asiointia vuokraamossa voi myös nopeuttaa täyttämällä eVuokrauslomakkeen.

Tarjous välinevuokrasta ensikertalaisille

Tarjous voimassa:  9.1.-12.2.2017 / 20.3.-12.4.2017 / 17.4.-7.5.2017
Yksityistunnille (30min/50min/1h40min/2h40min) 3h vuokraus ja Lasten LumiWerneri alkeiskurssilaisille kahdeksi päiväksi vuokravälinesetti -50% PisteVuokraamon ja VuosselinPortin vuokraamoista. Aloittelijan välinetarjouspaketti maksetaan hiihtokoulun kassalle ennen välineiden vuokraamista ja opetuksen alkua. 

Yksityisopetuksen hinnasto

50 min

1 henkilö 56€

2 henkilöä 34€ / hlö

1h 40 min

1 henkilö 112€

2 henkilöä 68€ / hlö

3-4 henkilöä 49€ / hlö

Yksityisopetusta järjestetään myös isommille ryhmille sekä eri pituisina. Yksityisopetuksen hinta riippuu opetuksen kestosta ja henkilömäärästä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Katso koko yksityisopetuksen hinnasto täältä.

Hissilippu

Opetus alkaa maksuttomilla alkeisrinteillä, joten hissilippua ei tarvita.

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Talvella Rukan Hiihtokoulu tarjoaa korkealaatuista opetusta kaiken ikäisille ja -tasoisille laskettelijoille. Oletpa vasta tutustumassa uuden lajin saloihin tai jo etevä tekijä, vievät innokkaat ja ammattitaitoiset opettajamme sinut uusien taitojen pariin turvallisesti ja ennen kaikkea niin, että sinulla on myös hauskaa tunnillamme.

Katso kaikki kurssit ja tunnit

Yhteydenottolomake

Opetuskieli