Tutustu uuteen lajiin - Vie taitosi nextille level'lle!

Oletpa vasta tutustumassa uuden lajin saloihin tai jo etevä tekijä, vievät innokkaat ja ammattitaitoiset opettajamme sinut uusien taitojen pariin turvallisesti ja ennen kaikkea niin, että sinulla on myös hauskaa tunnillamme.

Uuteen lajiin tutustumisessa edetään taitojen kehittymisen mukaisesti tasamaalta ensin hyvin helppoihin rinteisiin. Rosa & Rudolf Family Parkissa, vaikkapa siellä olevassa karusellissa on super helppoa ja hauskaa aloittaa laskettelu harrastus. Ja taikamatoilla on helppo aloittaa hissien käytön opettelu.

Yksityisopetuksessa saat myös varmuutta jo opittuihin laskutaitoihisi. Tunneilla pyritään saamaan laskemista vauhdikkaammaksi ja hallituksi kaikenlaisissa rinneolosuhteissa. Yksityistunti räätälöidään oppilaan ikä, taitojen karttuminen ja toiveet huomioiden. 

Laskettelun taitotasot

VIHREÄ taso (1): Tulet ensimmäistä kertaa kokeilemaan tai olet laskenut kerran pari, mutta et osaa vielä kunnolla pysähtyä tai tehdä sujuvia käännöksiä helpossa rinteessä. Tällä lähtötasolla tutustut lasketteluvälineisiin ja opit rinnesäännöt. Tunnilla harjoitellaan laskettelusuksilla liikkumista, liukumista, pysähtymistä, vauhdin hallintaa ja kääntymistä (aura) helpossa rinteessä ja opitaan hissin käyttöä. Harjoitellaan myös turvallinen kaatuminen ja nouseminen ylös. 

SININEN taso (2): Lasket sujuvasti helppoja rinteitä alkeiskäännöksillä (aura) ja osaat pysähtyä hallitusti sekä olet käyttänyt hiihtohissiä. Tällä tasolla opetellaan laskemista yhdensuuntaisin suksin ja harjoitellaan laskemista myös keskivaikeissa rinteissä. Harjoittelulla haetaan entistä sujuvampaa ja varmempaa laskemista. 

PUNAINEN taso (3): Lasket jo hallitusti yhdensuuntaisin suksin keskivaikeissa rinteissä. Tunnilla harjoitellaan vauhdikkaita laskutekniikoita, jotta pystyt laskemaan turvallisesti ja hallitusti vaativammissakin rinteissä

MUSTA taso (4): Lasket sujuvasti vaativissakin rinteissä. Tunnilla opetellaan urheilullista, vauhdikasta ja hallittua laskemista vaativissakin rinneolosuhteissa ja suorituspaikoissa. 

Yksityisopetuksen videointi

Jos valitset 1h 45min pituisen yksityisopetuksen, voit pyytää, että laskusi myös videoidaan. Kerro tästä toiveestasi oppitunnin varauksen yhteydessä.Videolta saat hyvän kuvan omista vahvuuksistasi ja kehityskohdista.
Videoanalysointi ja sen mukaisesti tehdyt treenit soveltuvat erinomaisesti niin laskettelun, lumilautailun, telemarkin kuin maastohiihdon jatkotason taitojen kehittämiseen. 

Varaa yksityisopetus

Voit varata yksityisopetuksen itsellesi, lapsellesi, perheellesi tai koko ystäväporukalle. Suosittelemme varauksen tekemistä hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Mikäli varauspyyntösi on tälle samalle päivälle tai huomiselle, suosittelemme tekemään varauksen puhelimitse. Opetusta varatessasi saat tarkemmat tiedot opetukseen valmistautumisesta ja tapaamispaikan sijainnista. Yksityisopetus maksetaan hiihtokoulun toimistolla.

Yhteydenotto- ja varauslomake

Voit tehdä varauksen myös sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi soittamalla 0400101636 tai paikan päällä.

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.

Yksityisopetuksen hinnasto 2018-2019

30 min ensimmäinen oppitunti suksilla 3-4 v / lumilaudalla 5-6v
35€, tunnin jatkaminen 20min:lla 22€. 

50 min
1 henkilö 57€, lisähenkilö +12€.

1h 45 min
1 henkilö 114€, lisähenkilöt +24€/hlö
7-10 henkilöä 258€ / ryhmä

2h 45 min
1 henkilö 171€, lisähenkilöt +36€/hlö
7-10 henkilöä 387€ / ryhmä

Hissilippu, ensimmäinen oppitunti hiihtokoulussa

Ensimmäiselle laskettelu tai lumilautailun alkeisoppitunnille/-kurssille tarvitaan vähintään 10 euron hintainen Rosa & Rudolf Family Park -aluelippu.
Voit myös ostaa FamilyPark + Gongoli-hissi yhdistelmä lipun; hinta 3-11v: 18€/pv ja 12v alkaen: 22€/pv.
Kaikki Rukan normaalit hissiliput käyvät myös Rosa & Rudolf Family Parkiin. Lisätietoja hissilipuista > 

Hiihtokoulun LOW SEASON tarjous:

Ensimmäiselle alkeisoppitunnille / -kurssille 
joko 3h tai 1pv välinevuokra -50 %.

Tarjous on voimassa hiihtokoulun Low Season aikoina:
Rosa & Rudolf Family Parkin aukeamisesta alkaen – 21.12.2018 /
10.1.–10.2.2019 / 11.3.–14.4.2019 / 22.4.–5.5.2019

Ennen kuin aloitat välineiden vuokrauksen, tulee tarjoushintaiset välineet ja hiihtokoulu maksaa hiihtokoulun / vuokraamon kassalle.  
Saavuthan vuokraamoon vähintään 45min. ennen oppitunnin/kurssin alkua.
Asiointia vuokraamossa voi myös nopeuttaa täyttämällä eVuokrauslomakkeen.

Välineet

Jos sinulla ei ole omia välineitä, voit vuokrata ne etukäteen netistä ja noutaa ne valmiiksi paketoitunaVuosselinPortin tai PisteVuokraamon nettikaupan noutotiskiltä. Voit noutaa välineet jo edeltävänä päivänä klo 18, kun olet saanut vuokraamosta tekstiviestin. VuosselinPortin vuokraamo sijaitsee lähellä hiihtokoulun ryhmäkurssien tapaamispaikkaa. Yksityisopetus alkaa joko Rosa & Rudolf Family Parkin, VuosselinPortin tai PisteVuokraamon läheltä.

Nettivuokraamoon

Saavuthan vuokraamoon vähintään 30min ennen tunnin alkua. Sesonkina suosittelemme saapumaan vuokraamoon vähintään 45min ennen opetuksen alkua. Jos et halua vuokrata välineitä verkossa, asiointia voit myös nopeuttaa täyttämällä eVuokrauslomakkeen.

Vuokraamohinnaston löydät täältä.

Vuokraamosta voit vuokrata myös lasketteluvaatteet.

Hiihtokoulun tapaamispaikat

1.    RUKA VALLEY / Rosa & Rudolf Family Park (Itä-Rukalla): hiihtokoulun tapaamispaikan kyltti on Ski Bistro –ravintolan terassin edessä, Rosa & Rudolf Family Parkin sisäänpääsy portin ja Gondolin ala-aseman läheisyydessä.
2.    VUOSSELINPORTTI (Itä-Rukalla) tapaamispaikan kyltti on VuosselinPortti –vuokraamon tuolihissin puoleisella seinustalla. 
3.    RUKA VILLAGE: tapaamispaikan kyltti on Pistevuokraamon ulko-oven vieressä, Gondoli-hissin ala-aseman luona. Jos olet aloittelija, voit aloittaa oppitunnin myös Ruka Villagesta josta siirryt opettajan kanssa Gondolilla Family Parkkiin helppoihin rinteisiin.

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Yhteydenottolomake

Opetuskieli
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.