3-4-vuotiaiden lasten yksityisopetus

Suosittelemme alle 5-vuotiaita lapsia aloittamaan lasketteluharrastuksen hiihtokoulun puolentunnin mittaisella oppitunnilla. Pienet oppivat ensin liikkumaan tasamaalla ja tasapainon hallintaa liukuessaan helpoimmassa aloittelijoiden mäessä yhdessä opettajan kanssa. Haluamme lapsen saavan mukavan ensikokemuksen tästä kivasta harrastuksesta, ilman että oppitunnin aikana ehtii tulla väsymys.

Lapsen innostuessa ja jaksaessa, voidaan oppituntia jatkaa 20 min lisää. (22€ lisämaksu). Pienten lasten motoriikka ja liikunnallisuus vaihtelevat, yksityisopetuksessa tunnilla edetään lapsen taitojen kehittymisen mukaan. Useimmiten pienemmät lapset oppivat hallitsemaan auraamalla laskemisen parilla kolmella 30 – 50min mittaisella oppitunnilla Family Parkissa. Sen jälkeen siirrytäänkin harjoittelemaan sinisen vaikeusasteen rinteissä laskemista, oppimaan uutta ja opitaan myös erilaisten hissien käyttö. Oppitunnin jälkeen on hyvä pitää lämmittely, kaakao- tai lounastauko ja jatkaa tunnilla opittujen asioiden harjoittelua myös omin päin, ennen seuraavaa oppituntia, hymyssä suin.Varmista, että lapsi on pukeutunut riittävän lämpimiin, sään mukaisiin talvivaatteisiin.

Rukan Rosa & Rudolf Family Park on paras paikka aloitteleville laskettelijoille. Se on laaja alue jossa on viisi mattohissiä ja helpot rinteet (vihreä taso). Lisäksi alueella on ”karuselli”, vaijeriliuku, linnunpesäkeinu, leikkikenttä ja taukotupa. 

Hissilippu, ensimmäistä kertaa suksilla/lumilaudalla

Rukalla on maailman paras alkeisopetus alue: Rosan & Rudolfin Family Park. Se sijaitsee Ruka Valley'ssä, Itä-Rukalla, uuden Gondoli-hissin ala-aseman ja SkiBistro-rinneravintolan vieressä. VuosselinPortti vuokraamo ja Ski-bussin päätepysäkki on noin 5-10 min kävelymatkan päässä.

Ensimmäisen laskettelu/lumilautailun alkeisoppitunnin/-kurssin hintaan sisältyy Family Park- aluelippu ensimmäiselle päivälle. FamilyPark hissilipun voi myös "upgrade'ta" sisältämään Gondolin käytön samana päivänä (alle 12v:t: 8€ / teinit ja aikuiset: 12€).
Taitojen karttuessa, seuraavalle oppitunnille voi ostaa joko FamilyPark alue-lipun (10€/hlö) , Family Park-Gondoli päivälippu yhdistelmän (alle 12v:t: 18€ / teinit ja aikuiset: 22€), tai normaalin hissilipun, jolla pääsee myös Family Parkkiin. 

Hissilipun voi ostaa myös kätevästi etukäteen verkkokaupasta. Viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä verkkokaupasta ostettuihin lippuihin myönnämme 5% alennuksen.

Hiihtokoulun LOW SEASON tarjous

Vuokravälineet ensimmäiselle alkeisoppitunnille/kurssille 
joko 3h tai 1pv välinevuokra -50 %.

Tarjous on voimassa hiihtokoulun Low Season aikoina:
5.10.–21.12.2018 / 10.1.–10.2.2019 / 11.3.–14.4.2019 / 22.4.–5.5.2019

Tarjoushintaiset välineet maksetaan hiihtokoulun oppitunnin maksun yhteydessä hiihtokoulun / vuokraamon kassalle, ennen kuin siirryt täyttämään vuokraustietolomakkeen. Saavuthan vuokraamoon vähintään 45min. ennen oppitunnin/kurssin alkua.
Asiointia vuokraamossa voi myös nopeuttaa täyttämällä eVuokrauslomakkeen.

Lasten Werneri-alkeiskurssien varauksen yhteydessä voit myös samalla varata 2pv:n vuokra-välinesetin, jolloin vuokrauksen hinnassa on huomioitu tämä tarjous.

Varaa yksityisopetus

Voit varata yksityisopetuksen itsellesi, lapsellesi, perheellesi tai koko ystäväporukalle. Suosittelemme varauksen tekemistä hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Mikäli varauspyyntösi on tälle samalle päivälle tai huomiselle, suosittelemme tekemään varauksen puhelimitse. Opetusta varatessasi saat tarkemmat tiedot opetukseen valmistautumisesta ja tapaamispaikan sijainnista. Yksityisopetus maksetaan hiihtokoulun toimistolla.

Varaa netistä

Voit tehdä varauksen myös sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi soittamalla 0400101635 tai paikan päällä.

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.

Yksityisopetuksen hinnasto 2018-2019

30 min ensimmäinen oppitunti suksilla 3-4 v / lumilaudalla 5-6v
35€, tunnin jatkaminen 20min:lla 22€. 

50 min
1 henkilö 57€, lisähenkilö +12€.

1h 45 min
1 henkilö 114€, lisähenkilöt +24€/hlö
7-10 henkilöä 258€ / ryhmä

2h 45 min
1 henkilö 171€, lisähenkilöt +36€/hlö
7-10 henkilöä 387€ / ryhmä

Tapaamispaikka

Opetus alkaa hiihtokoulun tapaamispaikalta FamilyParkin sisäänpääsy portin läheisyydessä (Ruka Valley, Itä-Ruka).  Paikalle pääsee helposti Gondoolilla, laskemalla (esim. rinne 16) tai SkiBussilla (linja 1). Parkkitilaa löytyy runsaasti aivan VuosselinPortin vuokraamon vierestä, joten lähelle pääsee myös omalla autolla. Alla olevasta kartasta näet SkiBussin pysäkin sijainnin. Katso SkiBussin aikataulut ja pysäkit täältä.

Hiihtokoulun tapaamispaikat

1.    RUKA VALLEY / Rosa & Rudolf Family Park (Itä-Rukalla): hiihtokoulun tapaamispaikan kyltti on Ski Bistro –ravintolan terassin edessä, Rosa & Rudolf Family Parkin sisäänpääsy portin ja Gondolin ala-aseman läheisyydessä.
2.    VUOSSELINPORTTI (Itä-Rukalla) tapaamispaikan kyltti on VuosselinPortti –vuokraamon tuolihissin puoleisella seinustalla. 
3.    RUKA VILLAGE: tapaamispaikan kyltti on Pistevuokraamon edessä, Gondoli-hissin ala-aseman vieressä. Jos olet aloittelija, voit aloittaa oppitunnin Ruka Villagesta josta siirryt opettajan kanssa Gondolilla Family Parkkiin helppoihin rinteisiin Ruka Valleyn puolelle.

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Yhteydenottolomake

Opetuskieli