Wernerin mini-laskettelukurssit lapsille

Mini-Werneri Taso1 kurssilla lapset ovat joko 5-6 vuotiaiden tai 7-11 vuotiaiden ryhmässä. Kurssille osallistujilla ei tarvitse olla vielä minkäänlaista laskettelukokemusta. Kurssilla tutustutaan lasketteluvälineisiin ja opitaan rinnesäännöt, harjoitellaan mm. vauhdin säätelyä auraamalla ja hallittua pysähtymistä. Lapset oppivat käyttämään taikamatto-hissiä ja harjoittelemme myös turvallista kaatumista ja ylös nousemista. Tälle kurssille tarvitaan FamilyPark aluelippu.

Mini-Werneri Taso 1½ kurssi soveltuu 5–11 -vuotiaille lapsille, jotka eivät vielä hallitse auraamista itsenäisesti (vauhdin säätely, kääntyminen ja pysähtyminen), mutta hänellä on jo kokemusta lumella liukumisesta ja hän osaa jo käyttää taikamatto- ja/tai naruhissiä. Tämän kurssin lähtötaso on 1½.Tälle kurssille tarvitaan FamilyPark aluelippu.

Mini-Werneri Taso 2 kurssi soveltuu 5-11-vuotiaille lapselle, joka jo osaa aurata itsenäisesti. VauhtiWerneri kurssilla harjaannutaan laskemaan entistä sujuvammin ja kivoilla harjoituksilla viedään laskutaitoa kohti yhdensuuntaisin suksin laskemista. Tälle kurssille tarvitaan normaali hissilippu.

Alle 5-vuotiaille ja yli 12-vuotiaille suosittelemme laskettelun aloittamiseen yksityistuntia.

Mini-Werneri kurssin hinta: 33€, min. 3 lasta ryhmässä. Kesto 1h 45min.
Kurssien aloitusaika on klo 10.00.
Mikäli kurssilaisia on vähemmän, kurssin kestoa lyhennetään suhteessa osallistujamäärään.

Ryhmien kokoontuminen on Itä-Rukalla,
FamilyParkin sisäänkäynnin ja RukaValley vuokraamon läheisyydessä.

Kauden 2021 - 2022 Mini-Werneri kurssien ajankohdat: 
18.10. – 21.12. joka ma, ti, pe ja la 
10.1.-12.2. / 11.3.-11.4 joka pe ja la
Kurssien varauskalenteri avataan viimeistään 10.10.

Varaa kurssi netistä

Varaa kurssi hyvissä ajoin, viimeistään edellisenä päivänä ennen klo 15.00. 
Ilmoittautumisajan päätyttyä, vapaita paikkoja voi kysellä paikan päällä tai soittamalla 0400101636

Loading...

 

 

 

Hiihtokoulun LOW SEASON tarjous:

Ensimmäiselle alkeisoppitunnille joko 3h tai 1pv välinevuokra -50 %

Tarjous on voimassa hiihtokoulun Low Season -aikoina:
Rosa&Rudolf Family Parkin aukeamisesta alkaen–21.12.2021 / 10.1.–13.2.2022 / 14.2.–14.3.2022 / 18.4.–8.5.2022

Tarjoushintaiset välineet tulee maksaa ennen vuokrauksen aloittamista hiihtokoulun/vuokraamon kassalle Pisteen, RukaValleyn tai VuosselinPortin vuokraamoissa. Saavuthan vuokraamoon vähintään 45min. ennen tunnin alkua.

Välineet- ja hissilippu

Suosittelemme vuokraamaan välineet suoraan Rukan nettikaupasta. Samalla sieltä voi kätevästi ostaa hissiliput, jotka saa alennettuun hintaan, kun ostaa lipun viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä 

Ennakkoon varatut välineet ovat valmiiksi paketoituna RukaValleyn, Vuosselinportin tai PisteVuokraamon nettikaupan noutotiskillä. Aamuruuhkan välttämiseksi välineet voi noutaa jo kurssia edeltävänä iltana vuokraamosta klo 18-19.00. Ennakkovarauksen lunastamiseen kannattaa varata aikaa noin 15 min.

Mikäli et varaa välineitä ennakkoon, niin vuokraamoon kannattaa varata sesongin ajankohdasta riippuen 30-45 minuuttia aikaa. Huomiothan myös tapaamispaikalle siirtymismatkaan tarvittavan ajan.

Verkkokauppaan

Lasten muut Werneri-kurssit

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Tälle kurssille ei tällä hetkellä ole alkamisaikoja