VauhtiWerneri kurssi 5-12 vuotiaille

Laskettelun VauhtiWerneri on 5-12-vuotiaiden lasten kurssi, jotka ovat taitotasolla 2. Lapset osaavat jo kääntyä auraamalla keskivaikeissa rinteissä, jarruttaa, pysähtyä, säädellä laskuvauhtia ja käyttää sompa- ja tuoli/ankkurihissiä. Kurssilla viedään laskua kohti yhdensuuntaisin suksin laskemista ja opitaan hyödyntämään omia taitoja erilaisissa rinneolosuhteissa. Lue lisää laskettelun taitotasoista.

Lapsille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta laskemisesta suosittelemme LumiWerneri-kurssia. Jos lapsi osaa jo laskea helpoissa rinteissä jo yhdensuuntaisin suksin, suosittelemme VauhtiWernerin jatkokurssia kokeneille laskijoille.

Aikataulu

Kurssi pidetään 4.12.17-23.4.18 välisenä aikana ma-ti. Opetusta on klo 10:10-11:50 ja 13:00-14.50 kahtena peräkkäisenä päivänä. Kurssi järjestetään lisäksi 8-ja 9-hiihtolomaviikkojen ke-to (21.-22.2., 28.2.-1.3.) sekä pääsiäisviikon la-su (31.3.-1.4.). 

Varaa paikka Werneri-kurssille

Varaa kurssi hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Hiihtolomaviikkojen maanantain Wernerikurssien ilmoittautuminen päättyy netissä jo edeltävänä perjantaina klo 15. Hiihtolomaviikoilla ja pääsiäisen aikaan Werneri-kursseille voi myös varata ennakkoon lasten lounaan ja hoitopalvelun kurssilaisille lounastauon klo 11.50–13.00 ajaksi hintaan 15,50 €/hlö/päivä.

Varaa kurssi netistä

Vapaita paikkoja voi kysellä paikan päällä, sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi tai soittamalla 0400101635.

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Hissilippu

Osta hissilippu etukäteen kätevästi verkkokaupasta. Viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä verkkokaupasta ostettuihin lippuihin myönnämme jopa 5% alennuksen.

Hissilippujen nettikauppaan

Tapaamispaikka

Opetus alkaa hiihtokoulun tapaamispaikalta Itärukalla. Tapaamispaikka on SkiBistro-ravintolan terassin vieressä. Paikalle pääsee helposti laskemalla tai maksuttomalla SkiBussilla (linja 1). Parkkitilaa löytyy runsaasti aivan VuosselinPortin vuokraamon vierestä, joten lähelle pääsee myös omalla autolla. Alla olevasta kartasta näet SkiBussin pysäkin sijainnin. Katso SkiBussin aikataulut ja pysäkit täältä.

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Talvella Rukan Hiihtokoulu tarjoaa korkealaatuista opetusta kaiken ikäisille ja -tasoisille laskettelijoille. Oletpa vasta tutustumassa uuden lajin saloihin tai jo etevä tekijä, vievät innokkaat ja ammattitaitoiset opettajamme sinut uusien taitojen pariin turvallisesti ja ennen kaikkea niin, että sinulla on myös hauskaa tunnillamme.

Katso kaikki kurssit ja tunnit

Tälle kurssille ei tällä hetkellä ole alkamisaikoja