VauhtiWernerin jatkokurssi kokeneille laskijoille

Kokeneemmille laskijoille tarkoitettu VauhtiWernerin jatkokurssi sopii 5-12-vuotiaille lapsille, jotka laskevat jo vauhdikkaasti auraamalla keskivaikeissa rinteissä ja sukset kulkevat myös jo yhdensuuntaisina, ainakin helpommissa olosuhteissa. Lapset osaavat myös käyttää hissejä. Kurssilla harjoitellaan laskemaan yhdensuuntaisin suksin pitkä- ja lyhytsäteisiä käännöksiä ja hallitsemaan omaa laskua vaihtelevissa rinneolosuhteissa. Kurssi sopii taitotasoltaan 2-3 välissä oleville laskijoille. Lue lisää taitotasoista.

Aikataulu

Hiihtolomaviikkojen ma-ti (19.-20.2., 26.-27.2., ja 5.-6.3.) ja ke-to (21.-22.2., 28..2-1.3.) sekä pääsiäisviikon la-su (31.3.-1.4.) Opetusta kahtena peräkkäisenä päivänä klo 10.10-14:40. Lounastauko klo 11.50-13:00.

Varaa paikka laskettelu Werneri kurssille

Varaa kurssi hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Hiihtolomaviikkojen maanantain kurssien ilmoittautuminen päättyy netissä jo edeltävänä perjantaina klo 15. 

Varaa kurssi netistä

Vapaita paikkoja voi kysellä paikan päällä, sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi tai soittamalla 0400101635.

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Hissilippu

Osta hissilippu etukäteen kätevästi verkkokaupasta. Viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä verkkokaupasta ostettuihin lippuihin myönnämme jopa 5% alennuksen.

Hissilippujen nettikauppaan

Tapaamispaikka

Opetus alkaa hiihtokoulun tapaamispaikalta Itärukalla. Tapaamispaikka on SkiBistro-ravintolan terassin vieressä. Paikalle pääsee helposti laskemalla tai maksuttomalla SkiBussilla (linja 1). Parkkitilaa löytyy runsaasti aivan VuosselinPortin vuokraamon vierestä, joten lähelle pääsee myös omalla autolla. Alla olevasta kartasta näet SkiBussin pysäkin sijainnin. Katso SkiBussin aikataulut ja pysäkit täältä.

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Talvella Rukan Hiihtokoulu tarjoaa korkealaatuista opetusta kaiken ikäisille ja -tasoisille laskettelijoille. Oletpa vasta tutustumassa uuden lajin saloihin tai jo etevä tekijä, vievät innokkaat ja ammattitaitoiset opettajamme sinut uusien taitojen pariin turvallisesti ja ennen kaikkea niin, että sinulla on myös hauskaa tunnillamme.

Katso kaikki kurssit ja tunnit

Tälle kurssille ei tällä hetkellä ole alkamisaikoja