Hyppää pääsisältöön

VauhtiWernerin jatkokurssi kokeneille laskijoille

Kokeneemmille laskijoille tarkoitettu VauhtiWernerin jatkokurssi sopii 5-11-vuotiaille lapsille, jotka laskevat jo vauhdikkaasti keskivaikeissa rinteissä (käännökset auraamalla/yhdensuuntaisin suksin) ja helpommissa rinteissä käännökset sujuvat yhdensuuntaisin suksin (Taso 2½).

Kurssilla harjoitellaan laskemaan yhdensuuntaisin suksin ja haetaan laskuvarmuutta vauhdikkaampaan laskuun, myös vaativimmissakin rinteissä. Suksitaituruutta treenataan myös Rukan monipuolisilla erityissuorituspaikolla, näitä juttuja on kiva harjoitella yhdessä toisten kanssa, eikä tämän koulun kotiläksytkään ole ikäviä!

Werneri kurssien hinta: 96€, min. 3 lasta ryhmässä.
Mikäli kurssilaisia on vähemmän, kurssin kestoa lyhennetään suhteessa osallistujamäärään.

Werneri kurssien kesto: 
3 x 1h45min, peräkkäisinä aamupäivinä*. Tapaaminen on klo 10.00.
8 - 9 viikoilla on ma-ke myös iltapäiväkurssi, klo 13.00 alkaen.
*8 - 9 viikoilla on myös to-pe kurssit (to 2 x ja pe 1x 1h45min).

Ryhmien kokoontuminen on Itä-Rukalla, FamilyParkin sisäänkäynnin ja RukaValley vuokraamon läheisyydessä.

Varaa kurssi netistä

Varaa kurssi hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Hiihtolomaviikko 8 maanantain kurssien ilmoittautuminen päättyy netissä jo edeltävänä perjantaina klo 15.
Ilmoittautumisajan päätyttyä, vapaita paikkoja voi kysellä paikan päällä tai soittamalla 0400101636. Mikäli sopivassa taso-ryhmässä on tilaa, voi kurssille tulla mukaan vaikka vain ensimmäiselle oppitunnille. Silloin osallistumismaksu on 35€/kerta.

Loading...

Välineet- ja hissilippu

Suosittelemme vuokraamaan välineet suoraan Rukan nettikaupasta. Samalla sieltä voi kätevästi ostaa hissiliput, jotka saa alennettuun hintaan, kun ostaa lipun viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä 

Ennakkoon varatut välineet ovat valmiiksi paketoituna RukaValleyn, Vuosselinportin tai PisteVuokraamon nettikaupan noutotiskillä. Aamuruuhkan välttämiseksi välineet voi noutaa jo kurssia edeltävänä iltana vuokraamosta klo 18-19.00. Ennakkovarauksen lunastamiseen kannattaa varata aikaa noin 15 min.

Mikäli et varaa välineitä ennakkoon, niin vuokraamoon kannattaa varata sesongin ajankohdasta riippuen 30-45 minuuttia aikaa. Huomiothan myös tapaamispaikalle siirtymismatkaan tarvittavan ajan.

Verkkokauppaan

Lasten muut Werneri-kurssit

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Tälle kurssille ei tällä hetkellä ole alkamisaikoja