Syyslomien Werneri laskettelukurssit lapsille

Laskuvarmuus ja -taidot karttuvat jokaisella oppitunnilla. Yhdessä uusien taitojen harjoitteleminen on kivaa - eikä tämän koulun kotiläksytkään ole ikäviä! Näille kursseille voikin tulla mukaan vaikka useamman kerran!

Wernerin alkeiskurssilla (Taso1) lapset ovat joko 5-6 vuotiaiden tai 7-11 vuotiaiden ryhmässä. Kurssille osallistujilla ei tarvitse olla vielä minkäänlaista laskettelukokemusta. Kurssilla tutustutaan lasketteluvälineisiin ja opitaan rinnesäännöt, harjoitellaan mm. vauhdin säätelyä auraamalla ja hallittua pysähtymistä. Lapset oppivat käyttämään taikamatto-hissiä ja harjoittelemme myös turvallista kaatumista ja ylös nousemista.

Wernerin jatkokurssi (Taso 1½) soveltuu 5-11-vuotiaille lapselle, joka ei vielä hallitse auraamista itsenäisesti eli vauhdin säätely, kääntyminen ja pysähtyminen eivät ole vielä täysin hallussa, mutta hänellä on jo kokemusta lumella liukumisesta ja hän osaa jo käyttää taikamatto- ja/tai naruhissiä. Tällä kurssilla harjaannutaan auraamaan itsenäisesti helpossa alkeisrinteessä.

Syyslomilla Rosa & Rudolf FamilyPark on kaikille ilmainen, eli Taso 1 ja Taso 1½ Werneri-kursseille ei tarvita hissilippua.

VauhtiWerneri (Taso 2) kurssi 5- 11vuotiaille avataan nettivarauskalenteriimme, kunhan pakkas- ja lumetuskelit alkavat ja sininen rinne nro 16 / 18 on saatu avattua. Tämä kurssi sopii niille, jotka jo osaavat aurata itsenäisesti. VauhtiWerneri kurssilla harjaannutaan laskemaan sujuvammin Sinisessä rinteessä ja kivoilla harjoituksilla viedään laskutaitoa kohti yhdensuuntaisin suksin laskemista. Tälle kurssille tarvitaan normaali hissilippu (Gondoli- ja tuolihissin käyttöä varten). 

Alle 5-vuotiaille ja yli 12-vuotiaille suosittelemme laskettelun aloittamiseen yksityistuntia.
 

Syyslomien Werneri kurssin hinta: 32€, min. 3 lasta ryhmässä. Kesto 1h 45min.
Mikäli kurssilaisia on vähemmän, kurssin kestoa lyhennetään suhteessa osallistujamäärään.

Ryhmien kokoontuminen on Itä-Rukalla, FamilyParkin sisäänkäynnin ja RukaValley vuokraamon läheisyydessä.

Syyslomien kurssien aloitusajat ovat 10.–24.10.2020 joka päivä
Taso 1 5–6 v. klo 10.00

HUOM! Lämpimien kelien takia emme pystyneet avaamaan Rosa&Rudolf FamilyParkista kuin yhden 30m mittaisen taikamaton. Olemme tehneet päätöksen, että perumme kaikki muut syyslomien Wernerikurssit paitsi 5-6-vuotiaiden alkeiskurssin, kunnes saadaan seuraavan taikamaton viereinen alue lumetettua.

Yli 7-vuotiaat lapset oppivat yleensä perustaidot sen verran nopeasti, että 1h45min mittainen oppitunti vanhemmille lapsille on turhan pitkä kyseisessä rinteessä. 50min mittainen yksityisopetus sen sijaan on mielekkäämpi tapa sekä aloittaa lasketteluharrastus että harjoitella auraamisen perustaitoja yhdessä opettajan kanssa.

Varaa kurssi netistä

Varaa Syysloma-kurssi hyvissä ajoin, viimeistään 2h ennen kurssin alkamista. 
Ilmoittautumisajan päätyttyä, vapaita paikkoja voi kysellä paikan päällä tai soittamalla 0400101636Mikäli sopivassa taso-ryhmässä on tilaa, voi kurssille tulla mukaan, silloin osallistumismaksu on 35€/kerta

Loading...

 

 

 

Hiihtokoulun LOW SEASON tarjous:

Ensimmäiselle alkeisoppitunnille 
joko 3h tai 1pv välinevuokra -50 %

Tarjous on voimassa hiihtokoulun Low Season aikoina:
Rosa & Rudolf Family Parkin aukeamisesta alkaen – 20.12.2020 /
11.1.–14.2.2021 / 15.3.–31.3.2021 / 5.4.–9.5.202

Tarjoushintaiset välineet tulee maksaa ennen vuokrauksen aloittamista hiihtokoulun/vuokraamon kassalle Piste, RukaValley tai VuosselinPortti vuokraamoissa. Saavuthan vuokraamoon vähintään 45min. ennen tunnin alkua.

Välineet- ja hissilippu

Suosittelemme vuokraamaan välineet suoraan Rukan nettikaupasta. Samalla sieltä voi kätevästi ostaa hissiliput, jotka saa alennettuun hintaan, kun ostaa lipun viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä 

Ennakkoon varatut välineet ovat valmiiksi paketoituna RukaValleyn, Vuosselinportin tai PisteVuokraamon nettikaupan noutotiskillä. Aamuruuhkan välttämiseksi välineet voi noutaa jo kurssia edeltävänä iltana vuokraamosta klo 18-19.00. Ennakkovarauksen lunastamiseen kannattaa varata aikaa noin 15 min.

Mikäli et varaa välineitä ennakkoon, niin vuokraamoon kannattaa varata sesongin ajankohdasta riippuen 30-45 minuuttia aikaa. Huomiothan myös tapaamispaikalle siirtymismatkaan tarvittavan ajan.

Verkkokauppaan

Lasten muut Werneri-kurssit

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Tälle kurssille ei tällä hetkellä ole alkamisaikoja