Ratalasku treenit

Hiihtokoulu Ruka tarjoaa ratalaskuvalmennusta niin aktiivikisalaskijoille, vauhdikkaasti laskeville kaveriporukoille, kuin myös kaiken tasoisille yritysryhmillekin. Treenit tarjoavat hauskaa yhdessä oloa ja urheilullisen ohjelman vaikkapa kokouspäivään kohottamaan yhteishenkeä. 

Ratalaskutreeneissä myös harrastelijat saavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla alppihiihdon ja ratalaskun vauhdin hurmaa. Rukan loistokuntoiset rinteet ja ammattitaitoinen valmennus luovat parhaan mahdollisen treeniympäristön.

Treenit räätälöidään jokaiselle ryhmälle erikseen huomioiden laskijoiden taitotasot, laskutaustat sekä tarpeet ja toiveet. Treenit voivat sisältää esimerkiksi leikkaavan vauhtilaskun perustekniikkatreeniä niin vapaa- kuin ratalaskussa tai vaikka suurpujottelukilpailun, lue lisää! Lisämaustetta treenipäivään voisi antaa videoanalyysi, josta saa hyviä vinkkejä myös jatkoa varten. 

Ratatreenit kannattaa varata hyvissä ajoin ratavuoron ja valmentajan saatavuuden varmentamiseksi. Kerro varauksen yhteydessä haluatko suurpujottelu vai pujottelu radan. Mikäli laskijoilla on säärisuojat ja rystysuojalliset pujottelusauvat, voidaan pujottelutreeneissä käyttää myös ns. pitkiä nivelkeppejä. Voidaan sopia myös ratatreeneistä stumppiradalla.

Treenien hinta määräytyy osallistujamäärän, treenien keston
ja radan rakennuksen/purkamiseen käytetyn ajan mukaan.
Katso yksityisopetus hinnasto - treenien kesto.

Ratalasku treenit sopivat taitotasoltaan 3-4 tason laskijoille.
Lue lisää laskettelun taitotasoista.

Yksityisopetuksen videointi

Jos valitset 1h 45min pituisen yksityisopetuksen, voit pyytää, että laskusi myös videoidaan. Kerro tästä toiveestasi oppitunnin varauksen yhteydessä.Videolta saat hyvän kuvan omista vahvuuksistasi ja kehityskohdista.
Videoanalysointi ja sen mukaisesti tehdyt treenit soveltuvat erinomaisesti niin laskettelun, lumilautailun, telemarkin kuin maastohiihdon jatkotason taitojen kehittämiseen. 

Varaa yksityisopetus

Suosittelemme varauksen tekemistä hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Mikäli varauspyyntösi on tälle samalle päivälle tai huomiselle, suosittelemme tekemään varauksen puhelimitse. Opetusta varatessasi saat tarkemmat tiedot opetukseen valmistautumisesta ja tapaamispaikan sijainnista. Yksityisopetus maksetaan hiihtokoulun toimistolla.

Katso taitotaso listauksesta oman taitotasosi ja ilmoittaudu yksityistunnille alla olevan lomakkeen kautta!

Voit tehdä varauksen myös sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi soittamalla 0400101636 tai paikan päällä.

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.

Hissilippu

Hiihtokoulussa tarvitaan taitotason mukaan joko Rosa & Rudolf Family Park lippu (10€/pv) tai normaalihissilippu. Alle 6-vuotiaat kypäräpäät liikkuvat kaikissa hisseissä ja Rosa & Rudolf Family Parkissa ilmaiseksi hissilipullisen vanhemman seurassa. Maksuton hissilippu noudetaan lipunmyyntipisteestä, huoltajan voimassaolevaa Ruka tai RukaPyhä hissilippua vastaan. 

Osta hissilippu etukäteen kätevästi verkkokaupasta. Viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä verkkokaupasta ostettuihin lippuihin myönnämme jopa 5% alennuksen.

Hissilippujen nettikauppaan

Välineet

Jos sinulla ei ole omia välineitä, voit vuokrata ne etukäteen netistä ja noutaa ne valmiiksi paketoituna VuosselinPortin, Valley vuokraamon tai PisteVuokraamon nettikaupan noutotiskiltä. Voit noutaa välineet jo edeltävänä päivänä klo 18, kun olet saanut vuokraamosta tekstiviestin. Yksityisopetus alkaa joko Rosa & Rudolf Family Parkin, VuosselinPortin tai PisteVuokraamon läheltä.

Nettivuokraamoon

Saavuthan vuokraamoon vähintään 30min ennen tunnin alkua. Sesonkina suosittelemme saapumaan vuokraamoon vähintään 45min ennen opetuksen alkua. 

Yksityisopetuksen hinnasto 2021-2022

30 min ensimmäinen kokeilu oppitunti suksilla 3-4 v / lumilaudalla 5-6v
37€, kokeilutunnin jatkaminen 20min:lla 22€. 

50 min
1 henkilö 59€, lisähenkilö: +13,50€.

1h 45 min
1 henkilö 118€, lisähenkilöt: +27€ / henkilö
Esim: 2 henkilöä yhteensä 145€ (72,50€ / hlö)
3 henkilöä yhteensä 172€ (57,30€ / hlö) jne

2h 45 min
1 henkilö 177€, lisähenkilöt: +40,50€ / henkilö

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Yhteydenottolomake

Opetuskieli
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.