Pääsiäiskurssi, lapset

Pääsiäiskurssi on paljon muutakin kuin pelkkää alamäkeä! Ohjelmassa on kurssin oma Afterski, teemaklinikoita sekä leikkimielisiä kisoja. Kurssin kävijöistä suurin osa tulee vuosi toisensa jälkeen nauttimaan pääsiäisen tunnelmasta ja laskemisesta hyvässä seurassa, parhaiden opettajien kanssa.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - ALUSTAVA KURSSIOHJELMA - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


PERJANTAI 19.4. Startti päivä

Klo 9.45
Tapaaminen VuosselinPortti vuokraamon kulmalla. Kurssin avaus ja ryhmien jako taitotasoittain. Uudet ja vanhat kurssikaverit tulevat tutuksi laskettaessa pitkin Rukan monipuolisia rinnealueita, samalla voidaan harjoitella vaikka aina niin hauskoja kuviolaskuja.

Klo 15.00 AfterSki
Kurssilaisille tarjolla 50v vieraskurssin &- pääsiäiskurssin historian kunniaksi AfterSki-juomaa ja pientä naposteltavaa

LAUANTAI 20.4. Ruka Challenge

Ohjelmassa myös Ruka Challenge tehtäviä joukkue haasteena ympäri tunturia. Iltapäivän ohjelmassa on mm. jännittävää Nokikanan jäljitystä Maston metsikössä.

SUNNUNTAI 21.4. Vauhdin hurmaa

Aamupäivällä pistetään kurssin laskuopit testiin, kun ohjelmassa on lasten oma Suurpujottelu-kisa Mastolla.
Iltapäivällä on vielä aikaa ryhmän toiveen mukaisiin laskuihin suosikkirinteillä.

 

19.-21.4. PÄÄSIÄISKURSSI HINNAT, 3 pv:
Aikuiset 165€
Lapset 5-12/ Nuoret 13-17 150€
5-11v lasten lounasannos ja -hoito klo 12-13 tauon aikana 45€.
Isompi lounasannos 51€.

Pääsiäiskurssin rinneaikataulu: klo 10.00-12.00 ja 13.00-15.00.
Tapaamispaikka: VuosselinPortin vuokraamon edusta.
Ryhmäjaot ja kurssijärjestelyt tehdään ilmoittautujamäärien mukaan,
varaathan paikkasi ajoissa, viimeistään keskiviikko 10.4.2019 mennessä!

- - - - - - - - - - - - - - - - - -  VARAA KURSSI TÄSTÄ - - - - - - - - - - - - - - - - -

Varaa kurssi hyvissä ajoin, viimeistään 14.4. mennessä. Vapaita paikkoja voi kysellä paikan päällä, sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi tai soittamalla 0400101636.

HUOM! Varataksesi pelkän ratalasku- /varaslähtökurssityypin valitse oletuspäiväksi 18.4. Varataksesi muut kurssityypit, vaihda kurssin aloituspäiväksi kalenterista 19.4. 

Loading...

- - - - - - - - - - - - - - - - - -  KAIKILLE AVOIMET TAPAHTUMAT - - - - - - - - - - - - - - - - -

TORSTAINA 18.4. Varaslähtö Pääsiäiskurssille  = Ratalasku tykitystä!
Ratalasku on aina kivaa, Koutsin kanssa saat laskuusi varmasti lisää varmuutta ja vauhtia! Aamupäivän treenit on Mastolla rinne 35. ja iltapäivällä kantti testataan Saaruan rinne 12. Treenit on klo 10-12 ja klo 14-16. Ratalaskutreenit sopivat 3-4 tason laskijoille. Tapaaminen VuosselinPortin päädyssä, hiihtokoulun tapaamiskyltin luona.
Hinta: 40€/hlö kurssilaisille, muut 50€/hlö. Minimi 5hlö, ryhmäkoko 5-10 hlöä/koutsi.
Varaukset joko Pääsiäiskurssin varauksen yhteydessä lisäpalveluna, tai varaa pelkästään Varaslähtö-ratatreeneihin osallistuminen samasta kurssikalenterista.

MAANANTAI 22.4. Suurta urheilujuhlan tuntua - Hiihdonopettaja kisa Fis-rinteellä
Klo 10.00 starttaa Esko Tuovila memorial Cup. Palkintojen jako noin 30min kisan päättymisen jälkeen Pisteen terassin edustalla. 
Tule mukaan kannustamaan kisaajia!

Tutustu myös: 

AIKUISTEN JA NUORTEN ALPPI PÄÄSIÄISKURSSI (TASOT 3-4)

TELEMARK PÄÄSIÄISKURSSI (TASOT 3-4)

Hissilippu

Hiihtokoulussa tarvitaan taitotason mukaan joko Rosa & Rudolf Family Park lippu (10€/pv) tai normaalihissilippu. Alle 6-vuotiaat kypäräpäät liikkuvat kaikissa hisseissä ja Rosa & Rudolf Family Parkissa ilmaiseksi hissilipullisen vanhemman seurassa. Maksuton hissilippu noudetaan lipunmyyntipisteestä, huoltajan voimassaolevaa Ruka tai RukaPyhä hissilippua vastaan. 

Osta hissilippu etukäteen kätevästi verkkokaupasta. Viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä verkkokaupasta ostettuihin lippuihin myönnämme jopa 5% alennuksen.

Hissilippujen nettikauppaan

Vuokraa välineet lapselle

Varmista, että lapsi on pukeutunut riittävän lämpimiin, sään mukaisiin talvivaatteisiin. Tarvittaessa pidämme lämmittelytaukoja viereisessä ravintolassa.

Välineet voi vuokrata etukäteen netistä ja noutaa ne valmiiksi paketoituna VuosselinPortin tai PisteVuokraamon nettikaupan noutotiskiltä. Välineet voi noutaa jo kurssia edeltävänä iltana klo 18, kun olet saanut tekstiviestin. VuosselinPortin vuokraamo sijaitsee ryhmäkurssien tapaamispaikan lähellä. Yksityisopetus alkaa joko VuosselinPortin tai PisteVuokraamon läheltä. Lasten (alle 12v.) välinesettiin kuuluu kypärä. Vuokraamohinnaston löydät täältä.

Nettivuokraamoon

Jos et vuokraa välineitä etukäteen netistä, saavu vuokraamoon vähintään 30min. ennen opetuksen alkamista. Koulujen loma-aikoina suosittelemme saapumaan 45min. ennen opetuksen alkua. Asiointia vuokraamossa voi myös nopeuttaa täyttämällä eVuokrauslomakkeen.

Tälle kurssille ei tällä hetkellä ole alkamisaikoja