Pääsiäiskurssi, lapset

 

Pääsiäiskurssi on paljon muutakin kuin pelkkää alamäkeä! Ohjelmassa on kurssin oma Afterski, teemaklinikoita sekä leikkimielisiä kisoja. Torstaina voit ottaa varaslähdön kurssille ja lähteä kanssamme Pyhälle. Kurssin kävijöistä suurin osa tulee vuosi toisensa jälkeen nauttimaan pääsiäisen tunnelmasta ja laskemisesta hyvässä seurassa, parhaiden opettajien kanssa.

Kurssihinta: 138€
Ilmoittautuminen: 31.3.2017 mennessä osoitteeseen www.lyyti.in/paasiaiskurssi2017
Lisätietoja: puh: 0400 101 635 tai hiihtokoulu@ruka.fi

Huom. Lisäksi tarjolla on 5-11v lasten lounas ja -hoito klo 12-13: 45€

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - KURSSIOHJELMA - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Rinneaikataulu: klo 10.00-12.00 ja 13.00-15.00. Tapaamispaikka: VuosselinPortin vuokraamon edusta.
Ryhmäjaot ja kurssijärjestelyt tehdään ilmoittautujamäärien mukaan.

 

PERJANTAI 14.4. Mäkistartti pääsiäiseen 
Tapaaminen VuosselinPortin vuokraamon kulmalla klo 9.45. Kurssin avaus ja ryhmien jako taitotasoittain. Päivään mahtuu paljon laskemista ja suksitaituruuden kehittämistä mukavassa seurassa. Päivän aikana ryhmät kuvaavat oman hiihtoleffan. 

 

LAUANTAI 15.4. Vauhdin hurmaa radalla 
Aamupäivällä lasten oma suurpujottelukisa Mastolla, parhaat palkitaan perinteikkäin menoin kurssin päättäjäisissä. Iltapäivän ohjelmassa on jännittävää Nokikanan jäljitystä Maston metsikössä. Klo 15.00 AfterSki RukaTontussa on kurssilaisille tarjolla AfterSki-juomaa ja lämmintä keittoa. Terassilla soittaa DJ.

 

SUNNUNTAI 16.4. Noita Nokinenän naamiaiset

Noidat, peikot ja trullit valtaavat tunturin. Pue päällesi pääsiäiseen sopiva naamiaisasu. Paras asu palkitaan! Ohjelmassa myös Ruka Challenge -tehtäviä ympäri tunturia.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - -  KAIKILLE AVOIMET TAPAHTUMAT - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

TORSTAINA 13.4. Varaslähtö Pääsiäiskurssille - Legendaarinen bussiretki Pyhätunturille
Bussi starttaa Vuosselista klo 7.15 ja Kumpareen edustan SkiBus-pysäkiltä klo 7.30. Paluumatkalla ajetaan perinteisesti Kemijärven ”Hattukaupan" kautta ja paras hattu palkitaan BussiAfterissa. Paluukyyti saapuu Rukalle noin klo 19.00.
Hinta: 25€ hlö. (Min. 18 osallistujaa, jotta retki voidaan toteuttaa.)
Retkelle ovat tervetulleita muutkin kuin Pääsiäiskurssin osallistujat.

 

SUNNUNTAI 16.4. Kurssin päättäjäisletkalasku
Tapaaminen Rukan huipulla klo 15.00. Rukan Hiihtokoulun letkalasku vol 2. on mahdollisesti maailman pisin letkalasku Vuosseliin. Kaikki kurssilaiset ja muutkin Rukalla lomailevat tervetuloa mukaan letkaan. Kurssidiplomien, perinteikkäiden kiertopalkintojen ja lasten lauantaikisan palkintojenjako tapahtuu letkalaskun jälkeen VuosselinPortin vieressä.

 

Hissilippu

Osta hissilippu etukäteen kätevästi verkkokaupasta. Viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä verkkokaupasta ostettuihin lippuihin myönnämme jopa 5% alennuksen.

Hissilippujen nettikauppaan

Vuokraa välineet lapselle

Varmista, että lapsi on pukeutunut riittävän lämpimiin, sään mukaisiin talvivaatteisiin. Tarvittaessa pidämme lämmittelytaukoja viereisessä ravintolassa.

Välineet voi vuokrata etukäteen netistä ja noutaa ne valmiiksi paketoituna VuosselinPortin tai PisteVuokraamon nettikaupan noutotiskiltä. Välineet voi noutaa jo kurssia edeltävänä iltana klo 18, kun olet saanut tekstiviestin. VuosselinPortin vuokraamo sijaitsee ryhmäkurssien tapaamispaikan lähellä. Yksityisopetus alkaa joko VuosselinPortin tai PisteVuokraamon läheltä. Lasten (alle 12v.) välinesettiin kuuluu kypärä. Vuokraamohinnaston löydät täältä.

Nettivuokraamoon

Jos et vuokraa välineitä etukäteen netistä, saavu vuokraamoon vähintään 30min. ennen opetuksen alkamista. Koulujen loma-aikoina suosittelemme saapumaan 45min. ennen opetuksen alkua. Asiointia vuokraamossa voi myös nopeuttaa täyttämällä eVuokrauslomakkeen.

Tälle kurssille ei tällä hetkellä ole alkamisaikoja