Pääsiäiskurssi, nuoret ja aikuiset

Pääsiäiskurssi on paljon muutakin kuin pelkkää alamäkeä! Ohjelmassa on kurssin oma Afterski, teemaklinikoita sekä leikkimielisiä kisoja. Kurssin kävijöistä suurin osa tulee vuosi toisensa jälkeen nauttimaan pääsiäisen tunnelmasta ja laskemisesta hyvässä seurassa, parhaiden opettajien kanssa.

 - - - - - - - - - - ALUSTAVA ALPPI & TELELMARK KURSSIOHJELMA - - - - - - - - - - -

PERJANTAI 19.4. Starttipäivä
Tapaaminen VuosselinPortin vuokraamon kulmalla klo 9.45. Kurssin avaus ja ryhmien jako taitotasoittain. Ensimmäisen laskupäivän aikana ehtii hioa vaikkapa synkronoitua yhteislaskua eli hauskoja, kenties jopa haastavia kuviolaskuja - iltapäivän afterskiin avaukseksi! 

Klo 15.00 50v. Juhla-AfterSki
Kurssilaisille tarjolla 50v. Vieraskurssin & Pääsiäiskurssin historian kunniaksi AfterSki juomaa ja pientä naposteltavaa, tunnelmaa luomassa myös Trubaduuri. 

LAUANTAI 20.4 Haasta itsesi
Teema sovitaan oman ryhmän kanssa –jyrkän lasku, leikkaavat käännökset, Half pipe, MiniKumpareet, metsälasku, parkkilasku – päivän aikana ehtii vaikka mitä Rukan monipuolisilla rinnealueilla! Iltapäivällä pääsee myös Mastolla radalle.

SUNNUNTAI 21.4. Vauhdin hurmaa
Aamupäivällä hiotaan vielä vauhtilaskutaitoja. Iltapäivällä ohjelmassa on "jokamiesluokan" suurpujottelukisa Mastolla. Kisa startti on noin klo 13.30.

Klo 15.15 KURSSIN  PÄÄTTÄJÄISET
Kurssi Diplomien ja Sunnuntain Suupujottelu kilpailun
palkintojen jako VuosselinPortin läheisyydessä. 

Pääsiäiskurssin rinneaikataulu: klo 10.00-12.00 ja 13.00-15.00.
Tapaamispaikka: VuosselinPortin vuokraamon edusta.
Ryhmäjaot ja kurssijärjestelyt tehdään ilmoittautujamäärien mukaan,
varaathan paikkasi ajoissa, viimeistään keskiviikko 10.4.2019 mennessä! 

Ryhmäkoko 5-10 hlö.

Pääsiäiskurssin hinta: Lapset 5-11v.:150€, Nuoret 13-17v.: 150€, Aikuiset: 165€.
Nuorille ja lapsille voi kurssivarauksen yhteydessä varata myös klo 12-13 tauon ajaksi
lounaat opettajan/ryhmän mukana: Hinta 5-11v: 45€ (lasten annos) ja 12-17v / isompi annos: 51€.

HUOM! Kurssien varauskalenteri aukaistaan viikolla 6 (tälle sivulle).

- - - - - - - - - - - - - - - - - -  VARAA KURSSI TÄSTÄ- - - - - - - - - - - - - - - - -

Varaa kurssi hyvissä ajoin, viimeistään 14.4. mennessä. Vapaita paikkoja voi kysellä paikan päällä, sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi tai soittamalla 0400101636.

HUOM! Varataksesi pelkän ratalasku- /varaslähtökurssityypin valitse oletuspäiväksi 18.4.. Varataksesi muut kurssityypit, vaihda kurssin aloituspäiväksi kalenterista 19.4. 

Loading...

- - - - - - - - - - - - - - - - - -  KAIKILLE AVOIMET TAPAHTUMAT - - - - - - - - - - - - - - - - -

TORSTAINA 18.4. Varaslähtö Pääsiäiskurssille  = Ratalasku tykitystä!
Ratalasku on aina kivaa, Koutsin kanssa saat laskuusi varmasti lisää varmuutta ja vauhtia! Aamupäivän treenit on Mastolla rinne 35. ja iltapäivällä kantti testataan Saaruan rinne 12. Treenit on klo 10-12 ja klo 14-16. Ratalaskutreenit sopivat 3-4 tason laskijoille. Tapaaminen VuosselinPortin päädyssä, hiihtokoulun tapaamiskyltin luona.
Hinta: 40€/hlö kurssilaisille, muut 50€/hlö. Minimi 5hlö, ryhmäkoko 5-10 hlöä/koutsi.
Varaukset joko Pääsiäiskurssin varauksen yhteydessä lisäpalveluna, tai varaa pelkästään Varaslähtö-ratatreeneihin osallistuminen samasta kurssikalenterista.

MAANANTAI 22.4. Suurta urheilujuhlan tuntua - Hiihdonopettaja kisa Fis-rinteellä
Klo 10.00 starttaa Esko Tuovila memorial Cup. Palkintojen jako noin 30min kisan päättymisen jälkeen Pisteen terassin edustalla. 
Tule mukaan kannustamaan kisaajia!

Tutustu myös: 

LASTEN ALPPI PÄÄSIÄISKURSSI (TASOT 2-4)

Hissilippu

Hiihtokoulussa tarvitaan taitotason mukaan joko Rosa & Rudolf Family Park lippu (10€/pv) tai normaalihissilippu. Alle 6-vuotiaat kypäräpäät liikkuvat kaikissa hisseissä ja Rosa & Rudolf Family Parkissa ilmaiseksi hissilipullisen vanhemman seurassa. Maksuton hissilippu noudetaan lipunmyyntipisteestä, huoltajan voimassaolevaa Ruka tai RukaPyhä hissilippua vastaan. 

Osta hissilippu etukäteen kätevästi verkkokaupasta. Viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä verkkokaupasta ostettuihin lippuihin myönnämme jopa 5% alennuksen.

Hissilippujen nettikauppaan

Välineet

Jos sinulla ei ole omia välineitä, voit vuokrata ne etukäteen netistä ja noutaa ne valmiiksi paketoitunaVuosselinPortin tai PisteVuokraamon nettikaupan noutotiskiltä. Voit noutaa välineet jo edeltävänä päivänä klo 18, kun olet saanut vuokraamosta tekstiviestin. VuosselinPortin vuokraamo sijaitsee lähellä hiihtokoulun ryhmäkurssien tapaamispaikkaa. Yksityisopetus alkaa joko Rosa & Rudolf Family Parkin, VuosselinPortin tai PisteVuokraamon läheltä.

Nettivuokraamoon

Saavuthan vuokraamoon vähintään 30min ennen tunnin alkua. Sesonkina suosittelemme saapumaan vuokraamoon vähintään 45min ennen opetuksen alkua. Jos et halua vuokrata välineitä verkossa, asiointia voit myös nopeuttaa täyttämällä eVuokrauslomakkeen.

Vuokraamohinnaston löydät täältä.

Vuokraamosta voit vuokrata myös lasketteluvaatteet.

Tälle kurssille ei tällä hetkellä ole alkamisaikoja