LumiWernerin jatkokurssi

Kurssi soveltuu 5-11-vuotiaille lapsille, jotka eivät vielä hallitse auraamista itsenäisesti (vauhdin säätely, kääntyminen ja pysähtyminen), mutta hänellä on jo kokemusta lumella liukumisesta ja hän osaa jo käyttää taikamatto- ja/tai naruhissiä, eli tämän kurssin lähtötaso on 1½.

Ensimmäinen oppitunti aloitetaankin auraamisen kertauksella Rosa & Rudolf FamilyParkissa. Tavoitteena on oppia omatoimiseksi auraajaksi, voi olla että jo ensimmäisen oppitunnin lopuksi päästän laskemaan FamilyParkin viereistä helppoa sinistä rinnettä. Laskuvarmuus ja taidot karttuvat jokaisella oppitunnilla. Kurssilla opitaan käyttämään taikamaton lisäksi muitakin hissejä. Lisäksi kerrataan rinneturvallisuussäännöt, turvallinen kaatuminen ja  nouseminen ylös. Yhdessä uusien taitojen harjoitteleminen on kivaa - eikä tämän koulun kotiläksytkään ole ikäviä!

Jos lapsella ei ole aikaisempaa kokemusta laskemisesta suosittelemme 5-6 vuotiaiden tai 7-11 vuotiaiden aloittelijoiden LumiWernerin alkeiskurssia (Taso 1). Kokeneelle auraajalle suosittelemme VauhtiWerneri-kurssia (Taso 2).

Werneri kurssien hinta: 96€, min. 3 lasta ryhmässä.
Mikäli kurssilaisia on vähemmän, kurssin kestoa lyhennetään suhteessa osallistujamäärään.

Werneri kurssien kesto: 
3 x 1h45min, peräkkäisinä aamupäivinä*. Tapaaminen on klo 10.00.
8 - 9 viikoilla on ma-ke myös iltapäiväkurssi, klo 13.00 alkaen.
*8 - 9 viikoilla on myös to-pe kurssit (to 2 x ja pe 1x 1h45min opetus).

Ryhmien kokoontuminen on Itä-Rukalla, FamilyParkin sisäänkäynnin ja RukaValley vuokraamon läheisyydessä.

Varaa kurssi netistä

Varaa kurssi hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Hiihtolomaviikko 8 maanantain kurssien ilmoittautuminen päättyy netissä jo edeltävänä perjantaina klo 15.
Ilmoittautumisajan päätyttyä, vapaita paikkoja voi kysellä paikan päällä tai soittamalla 0400101636. Mikäli sopivassa taso-ryhmässä on tilaa, voi kurssille tulla mukaan vaikka vain ensimmäiselle oppitunnille. Silloin osallistumismaksu on 35€/kerta.
 
Loading...

Välineet- ja hissilippu

Suosittelemme vuokraamaan välineet suoraan Rukan nettikaupasta. Samalla sieltä voi kätevästi ostaa hissiliput, jotka saa alennettuun hintaan, kun ostaa lipun viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä 

Ennakkoon varatut välineet ovat valmiiksi paketoituna RukaValleyn, Vuosselinportin tai PisteVuokraamon nettikaupan noutotiskillä. Aamuruuhkan välttämiseksi välineet voi noutaa jo kurssia edeltävänä iltana vuokraamosta klo 18-19.00. Ennakkovarauksen lunastamiseen kannattaa varata aikaa noin 15 min.

Mikäli et varaa välineitä ennakkoon, niin vuokraamoon kannattaa varata sesongin ajankohdasta riippuen 30-45 minuuttia aikaa. Huomiothan myös tapaamispaikalle siirtymismatkaan tarvittavan ajan.

Verkkokauppaan

Lasten muut Werneri-kurssit

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Tälle kurssille ei tällä hetkellä ole alkamisaikoja