Hyppää pääsisältöön
Home Ruka

LumiWerneri kurssi 7-12 vuotiaat, taitotaso 1

Kurssi on tarkoitettu 7-12-vuotiaille lapsille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta laskettelusta. Kurssilla tutustutaan välineisiin ja opetellaan hallittu kaatuminen, pysähtyminen ja vauhdin säätely. Lisäksi harjoitellaan kääntymistä auraamalla. Lapset oppivat käyttämään taikamatto-hissejä ja ymmärtämään rinneturvallisuussääntöjä.

Jos lapsi ei vielä täysin hallitse auraamista, mutta osaa käyttää jo taikamatto- ja/tai naruhissiä suosittelemme LumiWernerin jatkokurssia. Kokeneemille laskijoille suosittelemme VauhtiWerneri-kurssia.
5-6-vuotiaille lapsille järjestetään oma alkeiskurssi, jonka löydät täältä.

Aikataulu

Kurssi pidetään 4.12.17-23.4.17 joka ma-ti. Opetusta on klo 10:10-11:50 ja 13:00-14.50 kahtena peräkkäisenä päivänä. Kurssi järjestetään lisäksi 8- ja 9-hiihtolomaviikkojen ke-to (21.-22.2., 28.2.-1.3., sekä pääsiäisviikon la-su (31.3.-1.4.). 

Varaa paikka Werneri-kurssille

Varaa kurssi hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Hiihtolomaviikkojen maanantain Wernerikurssien ilmoittautuminen päättyy netissä jo edeltävänä perjantaina klo 15. Hiihtolomaviikoilla ja pääsiäisen aikaan Werneri-kursseille voi myös varata ennakkoon lasten lounaan ja hoitopalvelun kurssilaisille lounastauon klo 11.50–13.00 ajaksi hintaan 15,50 €/hlö/päivä.

Varaa kurssi netistä

Vapaita paikkoja voi kysellä paikan päällä, sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi tai soittamalla 0400101635.

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Hissilippu

Alkeiskurssin hintaan sisältyy Roosa ja Rudolf Familypark lippu ensimmäiselle kurssipäivälle. Toista päivää varten hissilipun voi ostaa etukäteen verkkokaupasta. Viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä verkkokaupasta ostettuihin lippuihin myönnämme 5% alennuksen.

Hissilippujen nettikauppaan

Vuokraa välineet lapselle

Varmista, että lapsi on pukeutunut riittävän lämpimiin, sään mukaisiin talvivaatteisiin. Tarvittaessa pidämme lämmittelytaukoja viereisessä ravintolassa.

Välineet voi vuokrata etukäteen netistä ja noutaa ne valmiiksi paketoituna VuosselinPortin tai PisteVuokraamon nettikaupan noutotiskiltä. Välineet voi noutaa jo kurssia edeltävänä iltana klo 18, kun olet saanut tekstiviestin. VuosselinPortin vuokraamo sijaitsee ryhmäkurssien tapaamispaikan lähellä. Yksityisopetus alkaa joko VuosselinPortin tai PisteVuokraamon läheltä. Lasten (alle 12v.) välinesettiin kuuluu kypärä. Vuokraamohinnaston löydät täältä.

Nettivuokraamoon

Jos et vuokraa välineitä etukäteen netistä, saavu vuokraamoon vähintään 30min. ennen opetuksen alkamista. Koulujen loma-aikoina suosittelemme saapumaan 45min. ennen opetuksen alkua. Asiointia vuokraamossa voi myös nopeuttaa täyttämällä eVuokrauslomakkeen.

Tapaamispaikka

Opetus alkaa hiihtokoulun tapaamispaikalta Itärukalla. Tapaamispaikka on SkiBistro-ravintolan terassin vieressä. Paikalle pääsee helposti laskemalla tai maksuttomalla SkiBussilla (linja 1). Parkkitilaa löytyy runsaasti aivan VuosselinPortin vuokraamon vierestä, joten lähelle pääsee myös omalla autolla. Alla olevasta kartasta näet SkiBussin pysäkin sijainnin. Katso SkiBussin aikataulut ja pysäkit täältä.

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Talvella Rukan Hiihtokoulu tarjoaa korkealaatuista opetusta kaiken ikäisille ja -tasoisille laskettelijoille. Oletpa vasta tutustumassa uuden lajin saloihin tai jo etevä tekijä, vievät innokkaat ja ammattitaitoiset opettajamme sinut uusien taitojen pariin turvallisesti ja ennen kaikkea niin, että sinulla on myös hauskaa tunnillamme.

Katso kaikki kurssit ja tunnit

Tälle kurssille ei tällä hetkellä ole alkamisaikoja