Lumiwerneri alkeiskurssi 5-6 -vuotiaille Taso 1

Kurssi perheen pienimmille, jotka ottavat ensiaskeleitaan laskettelun saloihin. Kurssille osallistujilla ei tarvitse olla vielä aikaisempaa laskettelukokemusta, mutta lapsen täytyy osata toimia ryhmässä ja ilman vanhempia.

Kurssilla tutustutaan lasketteluvälineisiin ja rinnesääntöihin, harjoitellaan pysähtymistä, vauhdin säätelyä ja kääntymistä auraamalla.
Lapset oppivat käyttämään vähintäänkin taikamatto-hissejä ja harjoittelemme myös turvallista kaatumista ja ylös nousemista. Tavoitteena on oppia omatoimiseksi pikku auraajaksi ja sen myötä voisi kolmantena kurssipäivänä päästä laskemaan jo helppoa sinistä rinnettä. Kysy toisen oppitunnin jälkeen seuraavan päivän hissilipun tarpeesta ryhmän opettajalta.
Jos lapsi ei vielä hallitse auraamista, mutta hänellä on jo kokemusta lumella liukumisesta ja hän osaa jo käyttää taikamatto- ja/tai naruhissiä, suosittelemme LumiWernerin jatkokurssia (taso1½).

Alle 5-vuotiaille suosittelemme laskettelun aloittamiseen 30 min tai 50 min yksityistuntia.

Werneri kurssien hinta: 99€, min. 3 lasta ryhmässä.
Mikäli kurssilaisia on vähemmän, kurssin kestoa lyhennetään suhteessa osallistujamäärään.

Werneri kurssien kesto: 
3 x 1 h 45 min, peräkkäisinä aamupäivinä. Tapaaminen on klo 10.00.
Viikoilla 8–10 on ma-ke myös iltapäiväkurssi. Tapaaminen klo 13.00.
*Viikoilla 1 & 8–9 on myös pe-la kurssi, jolloin perjantaina on 2 opetustuntia.

Ryhmien kokoontuminen on Itä-Rukalla, FamilyParkin sisäänkäynnin ja RukaValley vuokraamon läheisyydessä.

LumiWernerin kurssi: Taso 1 kurssien ajankohdat:
JOULULOMA: ma-ke 27.–29.12. / to-la 30.12–1.1. / ma-ke 3.-5.1. / pe-la* 7.-8.1.
HIIHTOLOMAT VKO 8 -10: ma-ke ja pe-la *
PÄÄSIÄISENÄ pe-su 15.-17.4
VIIKOT 7 ja 11-17: joka maanantai 

Kurssien varauskalenteri avataan viimeistään 10.10

Varaa kurssi netistä

Varaa kurssi hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Hiihtolomaviikko 8 maanantain kurssien ilmoittautuminen päättyy netissä jo edeltävänä perjantaina klo 15. Ilmoittautumisajan päätyttyä, vapaita paikkoja voi kysellä paikan päällä tai soittamalla 0400101636. Mikäli sopivassa taso-ryhmässä on tilaa, voi kurssille tulla mukaan vaikka vain ensimmäiselle oppitunnille. Silloin osallistumismaksu on 35€/kerta.
 
Loading...

Uutuus! Lastenhoitoa tarjoava Kids'Club

Tiesithän, että voit varata Werneri-kurssin lisäksi myös puolipäivähoidon Kids'Clubiin, jolloin lapsella on ohjattua ohjelmaa koko päiväksi!

Tutustu ja varaa

Hissilippu, ensimmäinen oppitunti hiihtokoulussa

Ensimmäiselle laskettelun tai lumilautailun alkeisoppitunnille tarvitaan vähintään 10 euron hintainen Rosa & Rudolf Family Park -aluelippu. Voit myös ostaa FamilyPark + gondolihissi yhdistelmälipun. Kaikki Rukan normaalit hissiliput käyvät myös Rosa & Rudolf Family Parkiin.
Lisätietoja hissilipuista > 

Välineet- ja hissilippu

Suosittelemme vuokraamaan välineet suoraan Rukan nettikaupasta. Samalla sieltä voi kätevästi ostaa hissiliput, jotka saa alennettuun hintaan, kun ostaa lipun viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä 

Ennakkoon varatut välineet ovat valmiiksi paketoituna RukaValleyn, Vuosselinportin tai PisteVuokraamon nettikaupan noutotiskillä. Aamuruuhkan välttämiseksi välineet voi noutaa jo kurssia edeltävänä iltana vuokraamosta klo 18-19.00. Ennakkovarauksen lunastamiseen kannattaa varata aikaa noin 15 min.

Mikäli et varaa välineitä ennakkoon, niin vuokraamoon kannattaa varata sesongin ajankohdasta riippuen 30-45 minuuttia aikaa. Huomiothan myös tapaamispaikalle siirtymismatkaan tarvittavan ajan.

Verkkokauppaan

Hiihtokoulun LOW SEASON tarjous:

Ensimmäiselle alkeisoppitunnille joko 3h tai 1pv välinevuokra -50 %

Tarjous on voimassa hiihtokoulun Low Season -aikoina:
Rosa&Rudolf Family Parkin aukeamisesta alkaen–21.12.2021 / 10.1.–13.2.2022 / 14.2.–14.3.2022 / 18.4.–8.5.2022

Tarjoushintaiset välineet tulee maksaa ennen vuokrauksen aloittamista hiihtokoulun/vuokraamon kassalle Pisteen, RukaValleyn tai VuosselinPortin vuokraamoissa. Saavuthan vuokraamoon vähintään 45min. ennen tunnin alkua.

Lasten muut Werneri-kurssit

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Tälle kurssille ei tällä hetkellä ole alkamisaikoja