Leirikouluryhmät laskettelijoille ja lautailijoille

Oiva aloitus ikimuistoiselle leirikoulupäivälle tunturissa on lähteä hakemaan uusia vinkkejä laskutaitoon tai opetella täysin uutta lajia mukavien ja ammattitaitoisten opettajiemme kanssa. Opettajamme kanssa tulevat rinneturvallisuussäännöt ja hissien käyttö tutuksi, samoin kuin Rukan laaja rinnealue – ryhmän taitotaso huomioiden. 

Jokaiselle ryhmälle räätälöidään opetusajankohta sopimaan leirikouluohjelmaan ja sopivat laji- ja taitotasoryhmät kootaan etukäteen. Meiltä voi varata vaikka freestyle taitojen opetusta laskettelun/lumilautailun perustaidot hallitseville oppilaille.

Varaa hiihtokoulu leirikouluryhmälle

Suosittelemme hiihtokouluvarauksen tekemistä leirikouluryhmälle hyvissä ajoin. Opetusta varatessasi saat tarkemmat tiedot opetukseen valmistautumisesta ja tapaamispaikan sijainnista.

Leirikouluryhmän koko on 7-10 oppilasta/laji ja taitotaso. Hinta on silloin 24,50€/oppilas. Tutustu taitotasoihimme etukäteen. Mikäli ryhmän koko on 3-6 oppilasta, sen hinta on 171,50€. Leirikoulu maksetaan hiihtokoulun toimistolla tai sen voidaan lisätä samaan laskutukseen, kuin koululaisryhmän välinevuokrat ja hissiliput. Voit tehdä laskutussopimuksen RukaBookingin kanssa puh. +358 10 382 5222 tai myynti@ruka.fi.

Hissilippu- ja välinevuokrahinnasto ryhmille.

Voit tehdä varauksen hiihtokoulusta sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi tai soittamalla 0400101636.

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.

Lue lisää leirikoulusta, ohjelmista, majoituksesta ja varauksesta.

Laskettelun taitotasot

1 ENSIKERTALAINEN / ALOITTELIJA  - VIHREÄ TASOT 1 - 1½
Sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta tai olet kokeillut laskettelua, mutta et osaa vielä kääntyä ja hallita vauhtia. Tunnin aluksi tulet tutuksi laskettelu välineiden kanssa ja opit liikkumaan ensin tasamaalla. Sitten harjoittelemme liukumista, kääntymistä ja pysähtymistä helpossa rinteissä.  Opit myös hissin käytön ja rinnesäännöt.

2 SININEN TASO 2
Osaat jo laskea loivia rinteitä auraamalla ja pysähtyä hallitusti sekä käyttää hissiä. Tunnilla kehitämme laskuasi varmemmaksi ja vauhdikkaammaksi. Tavoitteena on oppia laskemaan yhdensuuntaisin suksin ja tehdä laskettelusta entistä sujuvampaa ja hallitumpaa, myös keskivaikeissa rinteissä. Opit myös käyttämään erilaisia hissejä.

3 KESKITASO - PUNAINEN TASO 3
Lasket jo hallitusti yhdensuuntaisin suksin keskivaikeissa rinteissä. Jyrkemmissä rinteissä saatat kuitenkin tuntea itsesi epävarmaksi. Harjoitellaan laskutekniikoita, jotta pystyt laskemaan turvallisesti ja hallitusti vaativammissakin rinteissä.

4 KOKENUT - MUSTA TASO 4
Lasket jo hallitusti ja hyvää vauhtia kaikenlaisissa rinteissä. Treenaamme leikkaavia käännöksiä, urheilullista ja vauhdikasta laskemista vaativissakin rinneolosuhteissa ja erityissuorituspaikoissa.

TASOLLA 3 - 4 Freestyle taituruus kuten kumprelasku, slopestyle rinnekikkailut, parkkilasku ja Half Pipe tarjoavat lisähaasteita rinnelaskuun. Lue lisää Freestyle-opetuksesta!

Hiihtokoulun tapaamispaikat

1.    RUKA VALLEY / Rosa & Rudolf Family Park (Itä-Rukalla): hiihtokoulun tapaamispaikan kyltti on Rosa & Rudolf Family Parkin sisäänpääsyportin ja Gondolin ala-aseman läheisyydessä.
2.    VUOSSELINPORTTI (Itä-Rukalla) tapaamispaikan kyltti on VuosselinPortti –vuokraamon tuolihissin puoleisella seinustalla. 
3.    RUKA VILLAGE: tapaamispaikan kyltti on Pistevuokraamon ulko-oven vieressä, Gondoli-hissin ala-aseman luona. Jos olet aloittelija, voit aloittaa oppitunnin myös Ruka Villagesta josta siirryt opettajan kanssa Gondolilla Family Parkkiin helppoihin rinteisiin.

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Yhteydenottolomake

Opetuskieli
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.