Tutustu uuteen lajiin - Vie taitosi uudelle tasolle!

Hiihtokoulun yksityisopetuksen voi varata itsellesi, lapsellesi, perheellesi tai koko ystäväporukalle!

Yksityisopetuksessa saat varmuutta laskutaitoosi, ja laskemisestasi tulee vauhdikkaampaa ja hallitumpaa kaikenlaisissa rinneolosuhteissa. Yksityisopetus räätälöidään oppilaan ikä, taitojen karttuminen ja toiveet huomioiden. Alkeistunnit on helppo aloittaa koko perheelle sopivasta Rosa ja Rudolf Family Parkista, jossa on viisi helppoa taikamattohissiä. Uuteen lajiin tutustumisessa edetään taitojen kehittymisen mukaisesti tasamaalta hyvin helppoihin rinteisiin ja laskuvarmuuden karttuessa siirrytään vaativimpiin rinteisiin ja opetellaan käyttämään erilaisia hissejä.

Varaa yksityisopetus

Suosittelemme varauksen tekemistä hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Mikäli varauspyyntösi on tälle samalle päivälle tai huomiselle, suosittelemme tekemään varauksen puhelimitse. Opetusta varatessasi saat tarkemmat tiedot opetukseen valmistautumisesta ja tapaamispaikan sijainnista. Yksityisopetus maksetaan hiihtokoulun toimistolla.

Katso taitotaso listauksesta oman taitotasosi ja ilmoittaudu yksityistunnille alla olevan lomakkeen kautta!

Voit tehdä varauksen myös sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi soittamalla 0400101636 tai paikan päällä.

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.

Laskettelun taitotasot

1 ENSIKERTALAINEN / ALOITTELIJA  - VIHREÄ TASOT 1 - 1½
Sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta tai olet kokeillut laskettelua, mutta et osaa vielä kääntyä ja hallita vauhtia. Tunnin aluksi tulet tutuksi laskettelu välineiden kanssa ja opit liikkumaan ensin tasamaalla. Sitten harjoittelemme liukumista, kääntymistä ja pysähtymistä helpossa rinteissä.  Opit myös hissin käytön ja rinnesäännöt.

2 SININEN TASO 2
Osaat jo laskea loivia rinteitä auraamalla ja pysähtyä hallitusti sekä käyttää hissiä. Tunnilla kehitämme laskuasi varmemmaksi ja vauhdikkaammaksi. Tavoitteena on oppia laskemaan yhdensuuntaisin suksin ja tehdä laskettelusta entistä sujuvampaa ja hallitumpaa, myös keskivaikeissa rinteissä. Opit myös käyttämään erilaisia hissejä.

3 KESKITASO - PUNAINEN TASO 3
Lasket jo hallitusti yhdensuuntaisin suksin keskivaikeissa rinteissä. Jyrkemmissä rinteissä saatat kuitenkin tuntea itsesi epävarmaksi. Harjoitellaan laskutekniikoita, jotta pystyt laskemaan turvallisesti ja hallitusti vaativammissakin rinteissä.

4 KOKENUT - MUSTA TASO 4
Lasket jo hallitusti ja hyvää vauhtia kaikenlaisissa rinteissä. Treenaamme leikkaavia käännöksiä, urheilullista ja vauhdikasta laskemista vaativissakin rinneolosuhteissa ja erityissuorituspaikoissa.

TASOLLA 3 - 4 Freestyle taituruus kuten kumprelasku, slopestyle rinnekikkailut, parkkilasku ja Half Pipe tarjoavat lisähaasteita rinnelaskuun. Lue lisää Freestyle-opetuksesta!

Yksityisopetuksen videointi

Jos valitset 1h 45min pituisen yksityisopetuksen, voit pyytää, että laskusi myös videoidaan. Kerro tästä toiveestasi oppitunnin varauksen yhteydessä.Videolta saat hyvän kuvan omista vahvuuksistasi ja kehityskohdista.
Videoanalysointi ja sen mukaisesti tehdyt treenit soveltuvat erinomaisesti niin laskettelun, lumilautailun, telemarkin kuin maastohiihdon jatkotason taitojen kehittämiseen. 

Yksityisopetuksen hinnasto 2021-2022

30 min ensimmäinen kokeilu oppitunti suksilla 3-4 v / lumilaudalla 5-6v
37€, kokeilutunnin jatkaminen 20min:lla 22€. 

50 min
1 henkilö 59€, lisähenkilö: +13,50€.

1h 45 min
1 henkilö 118€, lisähenkilöt: +27€ / henkilö
Esim: 2 henkilöä yhteensä 145€ (72,50€ / hlö)
3 henkilöä yhteensä 172€ (57,30€ / hlö) jne

2h 45 min
1 henkilö 177€, lisähenkilöt: +40,50€ / henkilö

Hiihtokoulun LOW SEASON tarjous:

Ensimmäiselle alkeisoppitunnille joko 3h tai 1pv välinevuokra -50 %

Tarjous on voimassa hiihtokoulun Low Season -aikoina:
Rosa&Rudolf Family Parkin aukeamisesta alkaen–21.12.2021 / 10.1.–13.2.2022 / 14.2.–14.3.2022 / 18.4.–8.5.2022

Tarjoushintaiset välineet tulee maksaa ennen vuokrauksen aloittamista hiihtokoulun/vuokraamon kassalle Pisteen, RukaValleyn tai VuosselinPortin vuokraamoissa. Saavuthan vuokraamoon vähintään 45min. ennen tunnin alkua.

Välineet

Jos sinulla ei ole omia välineitä, voit vuokrata ne etukäteen netistä ja noutaa ne valmiiksi paketoituna VuosselinPortin, Valley vuokraamon tai PisteVuokraamon nettikaupan noutotiskiltä. Voit noutaa välineet jo edeltävänä päivänä klo 18, kun olet saanut vuokraamosta tekstiviestin. Yksityisopetus alkaa joko Rosa & Rudolf Family Parkin, VuosselinPortin tai PisteVuokraamon läheltä.

Nettivuokraamoon

Saavuthan vuokraamoon vähintään 30min ennen tunnin alkua. Sesonkina suosittelemme saapumaan vuokraamoon vähintään 45min ennen opetuksen alkua. 

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Yhteydenottolomake

Opetuskieli
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.