Kaksipäiväinen Kinos Freestyle Ski Camp #1

Kurssilla tutustutaan parkkilaskemiseen miniparkissa ja reileillä. Opetusta on klo 10:10-11:50 kahtena peräkkäisenä aamupäivänä.

Freestyle Camp #1 soveltuu 8-15-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka osaavat lasketella sujuvasti keskitason rinteissä (taitotaso 3). Ykköskurssille ei tarvitse olla aiempaa kokemusta freestyle-laskusta.

Kinos Freestyle Camp #1 kurssit ovat 27.-28.12.17 / 1.-2.1.18 / 19.-20.2.18 / 26.-27.2.18 / 5.-6.3.18 / 31.3.-1.4.18

Kurssille voi osallistua useammankin kerran, freestyle opettajamme kanssa oppii aina jotain uutta! Jos osaat jo tehdä helppoja temppuja sekä hypätä pienemmistä hyppyreistä hallitusti ja reilata helpompia reilejä suosittelemme Freestyle Camp #2 kurssia.

Varaa paikkasi kurssille

Hiihtolomaviikoilla maanantaisin alkavien (19.2., 26.2. ja 5.3.) Kinos-kurssien ilmoittautuminen päättyy netissä edeltävänä perjantaina klo 15.

Varaa kurssi netistä

Vapaita paikkoja voi tiedustella sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi tai soittamalla 0400 101 635 tai paikan päällä. Hiihtokoulun toimistosta voi kysyä myös yhden päivän osallistumismahdollisuutta, mikäli ryhmiin on jäänyt vapaita paikkoja. Jos osallistujamäärä on alle minimiryhmäkoon, kurssin kestoa lyhennetään suhteessa osallistujamäärän. Muutoksesta ilmoitetaan ilmoittautuneille edellisenä iltapäivänä noin klo 16-17.

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.

Hissilippu

Osta hissilippu etukäteen kätevästi verkkokaupasta. Viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä verkkokaupasta ostettuihin lippuihin myönnämme jopa 5% alennuksen.

Hissilippujen nettikauppaan

Tapaamispaikka

Opetus alkaa hiihtokoulun tapaamispaikalta Itärukalla. Tapaamispaikka on SkiBistro-ravintolan terassin vieressä. Paikalle pääsee helposti laskemalla tai maksuttomalla SkiBussilla (linja 1). Parkkitilaa löytyy runsaasti aivan VuosselinPortin vuokraamon vierestä, joten lähelle pääsee myös omalla autolla. Alla olevasta kartasta näet SkiBussin pysäkin sijainnin. Katso SkiBussin aikataulut ja pysäkit täältä.

Välineet

Jos sinulla ei ole omia välineitä, voit vuokrata ne etukäteen netistä ja noutaa ne valmiiksi paketoitunaVuosselinPortin tai PisteVuokraamon nettikaupan noutotiskiltä. Voit noutaa välineet jo edeltävänä päivänä klo 18, kun olet saanut vuokraamosta tekstiviestin. VuosselinPortin vuokraamo sijaitsee lähellä hiihtokoulun ryhmäkurssien tapaamispaikkaa. Yksityisopetus alkaa joko VuosselinPortin tai PisteVuokraamon läheltä.

Nettivuokraamoon

Saavu vuokraamoon vähintään 30min. ennen tunnin alkua. Sesonkina suosittelemme saapumaan vuokraamoon 45min. ennen opetuksen alkua. Jos et halua vuokrata välineitä verkossa, asiointia voit myös nopeuttaa täyttämällä eVuokrauslomakkeen.

Vuokraamohinnaston löydät täältä.

Vuokraamosta voit vuokrata myös lasketteluvaatteet.

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Talvella Rukan Hiihtokoulu tarjoaa korkealaatuista opetusta kaiken ikäisille ja -tasoisille laskettelijoille. Oletpa vasta tutustumassa uuden lajin saloihin tai jo etevä tekijä, vievät innokkaat ja ammattitaitoiset opettajamme sinut uusien taitojen pariin turvallisesti ja ennen kaikkea niin, että sinulla on myös hauskaa tunnillamme.

Katso kaikki kurssit ja tunnit

Tälle kurssille ei tällä hetkellä ole alkamisaikoja