Hyppää pääsisältöön

Kokeile uutta lajia yksityisopetuksessa alk. 57

Opetamme laskettelua, lautailua, telemarkia, maastohiihtoa sekä sovellettua alppihiihtoa. Yksityistunnilla tekeminen räätälöidään toiveiden mukaan. 

Katso kaikki ensikertalaisille sopivat tunnit

LAPSILLE ja NUORILLE on laskettelun ja lumilautailun oppimiseen
LumiWerneri-kursseja, alk 69€.  

Kursseja pidetään 4.12.17-23.4.17 joka ma-ti. Kurssi järjestetään lisäksi 8- ja 9-hiihtolomaviikkojen ke-to (21.-22.2., 28.2.-1.3., sekä pääsiäisviikon la-su (31.3.-1.4.). Lue lisää Werneri-kursseista.

Hissilippu, ensimmäinen oppitunti hiihtokoulussa

Rukalla on kaksi alkeisopetukseen sopivaa rinnealuetta: Rukan kylässä, Piste vuokraamon vierssä on pienempi alue ja maksuton taikamatto. Itä-Rukalla, skibussin päätepysäkin ja SkiBistro-rinneravintolan vieressä, on isompi ja tälle kaudelle täysin uudistettu Rosa ja Rudolf FamilyPark. 

Ensimmäisen alkeisoppitunnin hintaan sisältyy Rosa ja Rudolf Familypark lippu sille päivälle. 

Taitojen karttuessa hissilipun voi ostaa etukäteen verkkokaupasta. Viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä verkkokaupasta ostettuihin lippuihin myönnämme 5% alennuksen.
 

Hissilippu

Alkeiskurssin hintaan sisältyy Roosa ja Rudolf Familypark lippu ensimmäiselle kurssipäivälle.
Toisen kurssipäivän opetusta varten 5-6 vuotiaiden LumiWerneri kurssilla tarvitaan Roosa ja Ruodolf FamilyPark lippu (tai normaali hissilippu, johon sis. sisäänpääsy FamilyParkkiin).
7-12 vuotaiden LumiWerneri-kurssilla tarvitaan toisena päivänä normaali hissilippu. 

Alle 6 vuotiaat kypäräpäiset laskijat saavat maksuttoman hissilipun lipunmyynnistä (kun laskettelevat vanhempiensa seurassa), noudattehan lipun valmiiksi, ennen kurssin alkamista. 

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Talvella Rukan Hiihtokoulu tarjoaa korkealaatuista opetusta kaiken ikäisille ja -tasoisille laskettelijoille. Oletpa vasta tutustumassa uuden lajin saloihin tai jo etevä tekijä, vievät innokkaat ja ammattitaitoiset opettajamme sinut uusien taitojen pariin turvallisesti ja ennen kaikkea niin, että sinulla on myös hauskaa tunnillamme.

Katso kaikki kurssit ja tunnit