Hio laskutaitosi nextille levelille - kokeneiden ja hyvin koulutettujen opettajiemme kanssa


YKSITYISOPETUS

Yksityisopetus pureutuu juuri niihin asioihin joissa haluat kehittyä; kuten hallittu ja vauhdikas rinnelasku & leikkaavat käännökset, jyrkät rinteet, kumpareikko ja ratalasku. Voit myös oppia Freestyle-taituruutta meidän kanssa; slopestyle-temppuja rinteellä ja parkissa hyppyjä ja reilaamista, half pipen laskua, tai vaikkapa metsälaskua.

Yksityistunnin voit varata itsellesi - kuten personal trainerin, tai yhdessä oman samanhenkisten ja -tasoisten laskukavereidesi kanssa. Yksityistunti räätälöidään oppilaan/oppilaiden ikä, taitojen karttuminen ja toiveet huomioiden.  

Videoklinikat yksityistunnilla

Videoklinikalla saat yksityiskohtaisen kuvan omista vahvuuksistasi ja kehityskohdista. Videoanalysointi ja sen mukaisesti tehdyt treenit soveltuvat erinomaisesti niin laskettelun,lautailun ja telemarkin kuin luisteluhiihdon jatkotason taitojen kehittämiseen. 
 

HIIHTOKOULUN KIVAT RYHMÄKURSSIT 


VauhtiWerneri kurssit

VauhtiWernerin laskettelun ja lumilautailun kurssit tarjoavat mukavaa tekemistä perustaidot jo hallitseville lapsille ja nuorille. Lapset ja nuoret viihtyvät kursseillamme, saavat uusia ystäviä, oppivat uutta ja pitävät samalla hauskaa!
Lue lisää VauhtiWerneri kursseista.

Pääsiäiskurssi 

Tule mukaan viettämään Pääsiäistä mukavassa seurassa mäenlaskun merkeissä. Pääsiäiskurssilla on jokaiselle päivälle oma teemansa. Samanhenkisten laskukavereiden ja parhaiden opettajien kanssa laskutaitojen treenaaminen on super mukavaa. Lue lisää lasten laskettelu (tasot 2-4), nuorten ja aikuisten laskettelu/telemark (tasot 3-4) kurssien ohjelmista. 

Hiihtokoulusta vauhtia LEIRIKOULUUN! 

Oiva aloitus ikimuistoiselle leirikoulupäivälle tunturissa on lähteä hakemaan koulukaveriporukalla uusia vinkkejä laskutaitoon Rukan tosi monipuolisilla rinteillä tai vaikka parkissa, tai opetella täysin uutta lajia mukavien ja ammattitaitoisten opettajiemme kanssa. Lue lisää laskettelun ja lumilautailun leirikouluryhmäopetuksesta! 

Varaa yksityisopetus

Voit varata yksityisopetuksen itsellesi, lapsellesi, perheellesi tai koko ystäväporukalle. Suosittelemme varauksen tekemistä hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Mikäli varauspyyntösi on tälle samalle päivälle tai huomiselle, suosittelemme tekemään varauksen puhelimitse. Opetusta varatessasi saat tarkemmat tiedot opetukseen valmistautumisesta ja tapaamispaikan sijainnista. Yksityisopetus maksetaan hiihtokoulun toimistolla.

Yhteydenotto- ja varauslomake

Voit tehdä varauksen myös sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi soittamalla 0400101636 tai paikan päällä.

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.

Yksityisopetuksen hinnasto 2019-2020

30 min ensimmäinen kokeilu oppitunti suksilla 3-4 v / lumilaudalla 5-6v
36€, kokeilutunnin jatkaminen 20min:lla 22€. 

50 min
1 henkilö 58€, lisähenkilö: +13€.

1h 45 min
1 henkilö 116€, lisähenkilöt: +26€ / henkilö

2h 45 min
1 henkilö 174€, lisähenkilöt: +39€ / henkilö

Opetusta jokaisen omalla tasolla