Yksityisopetus 

Hio laskutaitosi nextille levelille - kokeneiden ja hyvin koulutettujen opettajiemme kanssa.  Yksityisopetus pureutuu juuri niihin asioihin joissa haluat kehittyä; kuten hallittu ja vauhdikas rinnelasku & leikkaavat käännökset, jyrkät rinteet, kumpareikko, ratalasku, half pipe, parkki - hypyt ja reilit tai vaikkapa metsälasku. Yksityistunnin voi varata itsellesi - kuten personal trainerin, tai yhdessä oman samanhenkisten ja -tasoisten laskukavereidesi kanssa.  

Videoklinikat & yksityisopetus

Videoklinikalla saat yksityiskohtaisen kuvan omista vahvuuksistasi ja kehityskohdista. ideoanalysointi ja sen mukaisesti tehdyt treenit soveltuvat erinomaisesti niin laskettelun,lautailun ja telemarkin kuin maastohiihdon jatkotason taitojen kehittämiseen. Videointiteema ja harjoiteet räätälöidään yksityistunnilla toiveiden mukaan.

Varaa yksityisopetus

Voit varata yksityisopetuksen itsellesi, lapsellesi, perheellesi tai koko ystäväporukalle. Suosittelemme varauksen tekemistä hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Mikäli varauspyyntösi on tälle samalle päivälle tai huomiselle, suosittelemme tekemään varauksen puhelimitse. Opetusta varatessasi saat tarkemmat tiedot opetukseen valmistautumisesta ja tapaamispaikan sijainnista. Yksityisopetus maksetaan hiihtokoulun toimistolla.

Varaa netistä

Voit tehdä varauksen myös sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi soittamalla 0400101635 tai paikan päällä.

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.

Yksityisopetuksen hinnasto

30 min ensimmäinen oppitunti suksilla 3-4 v / lumilaudalla 5-6v

35€, tunnin jatkaminen 20min:lla 22€. 

50 min

1 henkilö 57€, lisähenkilö +12€.

1h 40 min

1 henkilö 114€, lisähenkilöt +24€/hlö

7-10 henkilöä 258€ / ryhmä

2h 40 min

1 henkilö 171€, lisähenkilöt +36€/hlö

7-10 henkilöä 387€ / ryhmä