Monipuoliset yksityistunnit aikuisille

Hio laskutaitosi uudelle tasolle kokeneiden ja
hyvin koulutettujen opettajiemme kanssa!

Rukan hiihtokoulusta löytyy monipuolista tarjontaa myös aikuisille yksityisopetuksena. Aikuisten hiihtokoulu on tarkoitettu kaiken tasoisille laskemisesta tai maastohiihdosta kiinnostuneille harrastajille ja vasta-alkajille.

Tutustu tuote valikoimaamme

HIIHTOKOULUN RYHMÄKURSSIT 

Freestyle Ski & Snowboard kurssit 

Tämä kurssi sopii niin nuorille kuin myös aikuisille, jotka ovat kiinnostuneita parkkilaskusta ja freestyletaidoista. Rukan monipuoliset freestyle alueet tarjoavatkin loistavat puitteet treenata reilaamista, hyppäämistä ja kaikenlaista hauskaa rinnekikkailua.
Hiihtolomilla ja pääsiäisenä päästään laskemaan myös Half-Pipe’iin. 
Kurssit ovat ohjelmassamme joulu- ja hiihtolomilla sekä Pääsiäisenä.
Lue lisää Freestyle Ski ja Snowboard kurssista ja
ilmoittaudu mukaan hauskan pitoon!

Pääsiäiskurssi 15.-17.4.2022

Tule mukaan viettämään Pääsiäistä mukavassa seurassa mäenlaskun merkeissä. Pääsiäiskurssilla on jokaiselle päivälle oma teemansa. Samanhenkisten laskukavereiden ja parhaiden opettajien kanssa laskutaitojen treenaaminen on super mukavaa. Lue lisää nuorten ja aikuisten laskettelu/telemark (tasot 3-4) kurssin ohjelmasta ja tule mukaan iloiseen laskuporukkaan! Myös lapsille (Tasot 2-4) on omat ryhmät ja erikoisohjelmaa.

Varaa yksityisopetus

Suosittelemme varauksen tekemistä hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Mikäli varauspyyntösi on tälle samalle päivälle tai huomiselle, suosittelemme tekemään varauksen puhelimitse. Opetusta varatessasi saat tarkemmat tiedot opetukseen valmistautumisesta ja tapaamispaikan sijainnista. Yksityisopetus maksetaan hiihtokoulun toimistolla.

Katso taitotaso listauksesta oman taitotasosi ja ilmoittaudu yksityistunnille alla olevan lomakkeen kautta!

Voit tehdä varauksen myös sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi soittamalla 0400101636 tai paikan päällä.

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Suosituimmat tunnit aikuisille