Monipuoliset kurssit aikuisille

Hio laskutaitosi uudelle tasolle kokeneiden ja hyvin koulutettujen opettajiemme kanssa!

Rukan hiihtokoulusta löytyy monipuolista tarjontaa myös aikuisille joko ryhmäkursseina tai yksityisopetuksena. Aikuisten hiihtokoulu on tarkoitettu kaikentasoisille laskemisesta tai hiihdosta kiinnostuneille harrastajille ja vasta-alkajille. 

Tutustu aikuisten kursseihin

 

HIIHTOKOULUN RYHMÄKURSSIT 

Freestyle Ski & Snowboard Camp

Tämä kurssi sopii kokeneemmille nuorille ja aikuisille, jotka ovat kiinnostuneita sekä parkkilaskusta että metsälaskusta. Rukan monipuoliset freestyle alueet tarjoavatkin loistavat puitteet treenata reilaamista ja hyppäämistä, ja lumiolosuhteiden mukaan metsälaskualueet tarjoavat lisää hauskanpitoa ja kikkailua. Hiihtolomilla ja pääsiäisenä päästään laskemaan myös Half-Pipe’iin. 
Kurssit ovat ohjelmassamme joulu- ja hiihtolomilla sekä Pääsiäisenä.
Lue lisää Freestyle Ski Camp ja Snowboard Camp kurssista ja
ilmoittaudu mukaan hauskan pitoon!

Pääsiäiskurssi 

Tule mukaan viettämään Pääsiäistä mukavassa seurassa mäenlaskun merkeissä. Pääsiäiskurssilla on jokaiselle päivälle oma teemansa. Samanhenkisten laskukavereiden ja parhaiden opettajien kanssa laskutaitojen treenaaminen on super mukavaa. Lue lisää nuorten ja aikuisten laskettelu/telemark (tasot 3-4) kurssin ohjelmasta ja tule mukaan iloiseen laskuporukkaan!

Varaa yksityisopetus

Voit varata yksityisopetuksen itsellesi, lapsellesi, perheellesi tai koko ystäväporukalle. Suosittelemme varauksen tekemistä hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Mikäli varauspyyntösi on tälle samalle päivälle tai huomiselle, suosittelemme tekemään varauksen puhelimitse. Opetusta varatessasi saat tarkemmat tiedot opetukseen valmistautumisesta ja tapaamispaikan sijainnista. Yksityisopetus maksetaan hiihtokoulun toimistolla.

Tutustu

Voit tehdä varauksen myös sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi soittamalla 0400101636 tai paikan päällä.

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Suosituimmat tunnit aikuisille