Verkkokaupan asiakaspalvelu verkkokauppa@ruka.fi.

Lahjakortti

Kausikortti

Yrityskortti

Hiihtokoulu

Oulu-Ruka Skibussi

Hissiliput

Vuokravälineet

Henkilötietojen käyttö

Lahjakortti

Lahjakortti toimitetaan nimettöminä ilmoitettuun osoitteeseen. Toimitusaika on tavallisesti 3 arkipäivää tilauksesta (erillisiä postimaksuja ei peritä).

Lahjakortti on esitettävä kassalla ennen maksua. Lahjakortilla voi maksaa kaikissa Rukakeskus Oy:n ja Pyhätunturi Oy:n toimipisteissä lukuunottamatta verkkokauppaa.

Toimipisteet Rukalla:
RukaStore, Piste lipunmyynti ja vuokraamo, Vuosselinportti, Maston lipunmyynti, Hiihtokoulu Ruka ja Ski-Inn majoitus

Toimipisteet Pyhällä:
Pisteen hissilipunmyynti, Vuokraamot  (Pisteen vuokraamo ja Pyhä vuokraamo), Pisteen myymälä ja Majoitus (hotellihuoneet, Holysuites ja Ski-Inn majoitus).

Lahjakortti on käytettävä siihen merkittyyn viimeiseen voimassaolopäivään mennessä (yksi vuosi postituspäivästä). Lahjakorttia voidaan käyttää maksuvälineenä niin kauan kun siinä on saldoa. Lahjakorttia vastaan ei kuitenkaan palauteta vaihtorahaa. Kun lahjakortin saldo on käytetty loppuun kassahenkilö ottaa kortin haltuun.

Jokainen lahjakortti on numeroitu. Mikäli vastaanottaja ei saa lahjakorttia postissa on siitä ilmoitettava Rukakeskus Oy:lle, puh. 0400 101 605. Tällöin aiemmin lähetetyt lahjakortit mitätöidään ja tilalle lähetetään uusi kortti.

Kausikortti

Noudatamme Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ja kuluttaja-asiamiehen sopimia hiihtokeskuspalveluita koskevia sopimusehtoja, jotka löytyvät täältä.  

Huomaathan, että kausikortti on henkilökohtainen. Sitä ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Mikäli kausikorttia käyttää jokin muu kuin omistaja, peritään aina 150€ tarkastusmaksu.

Kausikortti on noudettava henkilökohtaisesti jostakin Rukakeskus Oy:n toimipisteestä (PisteVuokraamo, Vuosselinportin vuokraamo tai RukaStore).

Yrityskortti

Noudatamme Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ja kuluttaja-asiamiehen sopimia hiihtokeskuspalveluita koskevia sopimusehtoja, jotka löytyvät täältä.  

Yrityskorttia ovat oikeutettuja käyttämään yrityksen/yhteisön edustajat ja henkilökunta sekä yhteisön lomamökin asukkaat.  Yrityskortti toimitetaan joko postitse tai sen voi noutaa jostakin Rukakeskus Oy:n toimipisteestä (PisteVuokraamo, Vuosselinportin vuokraamo tai RukaStore).

Tiedustelut yrityskortteihin liittyen RukaBooking, 08 8600 300myynti@ruka.fi.

Hiihtokoulu

Noudatamme Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ja kuluttaja-asiamiehen sopimia hiihtokoulujen palveluita koskevia sopimusehtoja, jotka löytyvät täältä.

Oulu-Ruka Skibussi

Vastuullisena matkanjärjestäjänä:

Pohjolan Matka Oy, bussit.oulu@pohjolanmatka.fi, puh. 0201 303 550 ja 0201 303 553. Puhelujen hinnat 0201-alkuisiin numeroihin kiinteästä verkosta 8,28 snt/puh + 7 snt/min, matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 17 snt/min. HUOM! Mahdolliset matkojen peruutukset ja muutokset tehdään em. vastuulliselle matkanjärjestäjälle.

Matkustajalla on oikeus peruuttaa maksettu matka ilman erityistä syytä lähtöä edeltävänänä päivänä klo 16:00 menessä, jolloin pidätetään kuitenkin 7 euroa toimistokuluina. Edellä mainitun jälkeen peruutetusta matkasta suoritettua maksua ei palauteta.

Muilta osin noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja.

Hissiliput

Noudatamme Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n ja kuluttaja-asiamiehen sopimia hiihtokeskuspalveluja koskevia sopimusehtoja, jotka löytyvät täältä.

Huomaathan, että kaikki hissiliput ja kausikortit ovat henkilökohtaisia, yrityskorttia lukuunottamatta.

Vuokravälineet

1) Asiakas palauttaa vuokraamansa välineet siihen vuokraamoon mistä hän alunperin ne oli noutanutkin. 

2) Välineiden vaihto tai peruutus: Jo vuokrattuja välineitä ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruuttaa kuin force majeure ja sairaus-tapauksissa, eli Internet-nettivuokrausta koskevat samat ehdot kuin normaaliakin välinvuokrausta (SHKY toimitusehdot rinnepalveluille).

Henkilötietojen käyttö

Palvelun varaajan henkilötiedot lisätään Rukakeskus Oy:n markkinointirekisteriin, jonka kautta saat esimerkiksi saapumisohjeet kohteeseen ja muuta hyödyllistä tietoa koskien varaustasi. Tulet saamaan jatkossa sähköpostilla tai tekstiviestillä ajankohtaista asiaa liittyen mahdollisiin varauksiin, ovikoodeihin, markkinointiin ja viestintään. Tietojasi käsitellään Rukakeskus Oy:n rekisteriselosteen mukaisesti ja voit peruuttaa yllä mainitut suostumukset milloin tahansa. Tietoja ei luovuteta muuhun käyttöön. Lisätietoja: ski.ruka.fi/rukakeskus/kayttoehdot