Hyppää pääsisältöön

Rosa & Rudolf Kids’Club

HUOMIO: Varotoimenpiteenä Rosa&Rudolf Kids club on suljettu koronaviruksen leviämisen estämisen vuoksi 17.3. alkaen.

Rosa & Rudolf Family Parkin palvelutarjonta lapsiperheille laajentuu entisestään uuden lastenhoitoa tarjoavan Rosa & Rudolf Kids'Clubin myötä.

Aivan Family Parkin rinteiden vieressä sijaitseva sisäleikkipaikka Kids'Club tarjoaa ohjattua toimintaa lapsille – riemukkaita leikkejä sisällä ja mäenlaskua viereisessä pulkkamäessä hoitajien kanssa. Kokopäivähoidossa oleville lapsille tarjoamme mahdollisuuden lasketteluun hiihdonopettajiemme ja lastenhoitajiemme kanssa Family Parkissa. Kids'Clubilla on laskettelusuksia ja -monoja lapsille.

Kids'Clubissa on kaksi leikkihuonetta, taukotila, lepohuone sekä kuivaustilaa ulkovaatteille. Leikkitiloissa on puolapuut, voimistelurenkaat, kiipeilyköysi ja kiipeilyotteita seinissä. Toisesta leikkitilasta löytyy lisäksi ilmajoogarengas. 

Voit huoletta jättää 3–10-vuotiaan lapsesi Kids'Clubiin osaavien ohjaajien ja hiihdonopettajien huomaan nauttimaan hauskoista leikeistä ja muiden lasten seurasta. Kun lapset leikkivät Kids'Clubissa ja touhuavat ohjatusti pulkkamäessä tai Family Parkissa, sinä voit hyvillä mielin suunnata laskemaan Rukan vaativampiin rinteisiin tai ansaitulle tauolle lämpimän kaakaokupin ääreen.

Päivähoito

Päivähoitopaketti Kids'Clubille sisältää ohjatun päivän sisä- ja ulkoliikunnan parissa klo 9:30–16, aluelipun Family Parkiin sekä lounaan. Lounas syödään viereisessä Ski Bistrossa. Päivän ohjelmassa on myös hiihdonopettajan kanssa Family Parkissa laskettelun kokeilua sekä harjoittelua muiden päivän leikkien lomassa, huomioiden lapsen ikä, taitotaso ja jaksaminen.

Päivälipun hinta: 67 € / lapsi (3–10-vuotta)

Puolipäivähoito

Puolipäivähoito Kids'Clubiin (klo 9.30-13 tai 13-16) sisältää ohjattua ohjelmaa sisä- ja ulkoliikunnan parissa lastenhoitajan/hoitajien kanssa. Puolipäivähoitoon ei sisälly aluelippua Family Parkiin. 

Aamupäivähoidon hinta: 37 € / lapsi (3–10-vuotta), sis. lounaan. Iltapäivähoidon hinta: 30 € / lapsi (3-10 vuotta). Iltapäivähoitoon voi sisällyttää myös lounaan, jolloin hinta on 37 € / lapsi ja hoitoaika alkaa jo kello 12.

Varaukset ennakkoon alla olevan online-kalenterin kautta. 

Varaa paikkasi Kids'Clubiin

Loading...

Kaikki Rukan rinnealueet

Tutustu

#LUMENKOORDINAATIT