Miniparkki, laskettelu

Tekisikö mieli ottaa ilmaa suksien alle tai tasapainoilla reileillä? Arveluttaako kuitenkin, miten tulisi toimia? Hyppyjen ja reilaamisen perustekniikkaan pääsee helposti kiinni ammattilaisen opastuksella.

Miniparkkitunti sopii junnuille, nuorille ja aikuisille, jotka osaavat jo laskea hallitusti keskivaikeissa rinteissä (taitotasot 3-4). Yksityisopetus räätälöidään tarpeiden mukaan. Lue lisää laskettelun taitotasoista.

Yksityisopetuksen videointi

Jos valitset 1h 40min pituisen yksityisopetuksen, voit pyytää, että laskusi videoidaan.

Varaa yksityisopetus

Voit varata yksityisopetuksen itsellesi, lapsellesi, perheellesi tai koko ystäväporukalle. Suosittelemme varauksen tekemistä hyvissä ajoin, viimeistään edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. Mikäli varauspyyntösi on tälle samalle päivälle tai huomiselle, suosittelemme tekemään varauksen puhelimitse. Opetusta varatessasi saat tarkemmat tiedot opetukseen valmistautumisesta ja tapaamispaikan sijainnista. Yksityisopetus maksetaan hiihtokoulun toimistolla.

Varaa netistä

Voit tehdä varauksen myös sähköpostitse hiihtokoulu@ruka.fi soittamalla 0400101635 tai paikan päällä.

Tutustu myös hiihtokoulun varaus- ja peruutusehtoihin.

Yksityisopetuksen hinnasto

50 min

1 henkilö 56€

2 henkilöä 34€ / hlö

1h 40 min

1 henkilö 112€

2 henkilöä 68€ / hlö

3-4 henkilöä 49€ / hlö

Yksityisopetusta järjestetään myös isommille ryhmille sekä eri pituisina. Yksityisopetuksen hinta riippuu opetuksen kestosta ja henkilömäärästä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Katso koko yksityisopetuksen hinnasto täältä.

Hissilippu

Osta hissilippu etukäteen kätevästi verkkokaupasta. Viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä verkkokaupasta ostettuihin lippuihin myönnämme jopa 5% alennuksen.

Hissilippujen nettikauppaan

Välineet

Jos sinulla ei ole omia välineitä, voit vuokrata ne etukäteen netistä ja noutaa ne valmiiksi paketoitunaVuosselinPortin tai PisteVuokraamon nettikaupan noutotiskiltä. Voit noutaa välineet jo edeltävänä päivänä klo 18, kun olet saanut vuokraamosta tekstiviestin. VuosselinPortin vuokraamo sijaitsee lähellä hiihtokoulun ryhmäkurssien tapaamispaikkaa. Yksityisopetus alkaa joko VuosselinPortin tai PisteVuokraamon läheltä.

Nettivuokraamoon

Saavu vuokraamoon vähintään 30min. ennen tunnin alkua. Sesonkina suosittelemme saapumaan vuokraamoon 45min. ennen opetuksen alkua. Jos et halua vuokrata välineitä verkossa, asiointia voit myös nopeuttaa täyttämällä eVuokrauslomakkeen.

Vuokraamohinnaston löydät täältä.

Vuokraamosta voit vuokrata myös lasketteluvaatteet.

Opetusta jokaisen omalla tasolla

Talvella Rukan Hiihtokoulu tarjoaa korkealaatuista opetusta kaiken ikäisille ja -tasoisille laskettelijoille. Oletpa vasta tutustumassa uuden lajin saloihin tai jo etevä tekijä, vievät innokkaat ja ammattitaitoiset opettajamme sinut uusien taitojen pariin turvallisesti ja ennen kaikkea niin, että sinulla on myös hauskaa tunnillamme.

Katso kaikki kurssit ja tunnit

Yhteydenottolomake

Opetuskieli